PRODAVALE NEGATIVNE PCR TESTOVE ONIMA KOJI ŽELE PUTOVATI: / BiH policija uhitila dvije žene zbog krivotvorenja

Državljanima BiH negativni nalaz na koronavirus potreban je za putovanje u većinu drugih država uz iznimku Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Turske

9.12.2020.
20:32
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policija u Bosni i Hercegovini uhitila je dvije žene u Modriči pod sumnjom da su krivotvorile testove na koronavirus, priopćili su u srijedu iz tužiteljstva u Doboju koje vodi istragu o ovom slučaju. Žene inicijala D.M.Đ. i S.D. tužiteljstvo tereti kako su od osoba kojima su trebali negativni testovi na koronavirus uzele novac za koji bi im napravile krivotvoreni odnosno lažni PCR rezultat mikrobiološke analize na pandemijsku bolest covid-19.

Riječ je uglavnom o osobama kojima su takvi testovi s negativnim rezultatom bili potrebni kako bi putovali u inozemstvo. Uhićene žene su predane dobojskom tužiteljstvu koje će odlučiti o poduzimanju daljih mjera. Državljanima BiH negativni nalaz na koronavirus potreban je za putovanje u većinu drugih država uz iznimku Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Turske. Cijene komercijalnih PCR testiranja u toj su zemlji od početka ovog tjedna snižene i znatno su povoljnije nego u Hrvatskoj jer stoje ispod 400 kuna.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali