NEVJEROJATNE SNIMKE / Usred leta zapalio se motor aviona: Putnike uhvatila panika, a nekima je na pameti bilo nešto drugo u trenutku strave

Image

Zanimljivo je vidjeti kako je nekima u cijeloj ovoj drami i sveopćoj panici palo na pamet uzeti mobitele u ruke i snimati

6.3.2023.
14:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Let 3923 iz Havane u Ford Lauderdale postao je noćna mora za sve koji su bili u Boeingu 737 nakon što se ptica zabila u jedan od motora zbog čega se on zapalio. Kao što se može vidjeti na snimkama koje su se pojavile, kabina se brzo ispunila dimom što je izazvalo sveopću paniku, javlja Daily Mail.

Image
STRAŠNO /

Suigrači našeg Zupca proživljavali su pravu dramu: Avion je udarila munja, stali su motori, a putnici utihnuli

Image
STRAŠNO /

Suigrači našeg Zupca proživljavali su pravu dramu: Avion je udarila munja, stali su motori, a putnici utihnuli

Putnik Steven Rodriguez rekao je za NBC 6 da se čuo 'veliki bum, poput eksplozije' prije nego što se kabina počela puniti dimom te se uključila rasvjeta za hitne slučajeve.

"Osjetio se miris izgaranja, oči su mi pocrvenjele, a u prsima mi je gorjelo", opisao je Rodriguez za WSVN.

Srećom, avionom je upravljala spretna pilotkinja koja je odlučila s avionom hitno sletjeti u Zračnu luku Jose Marti na Kubi.

Iako je za nju imao samo riječi hvale te ju je nazvao junakinjom, putnik Rodriguez imao je zamjerki na stanje aviona. Točnije istaknuo je da od sigurnosnih maski putnici nisu imali nikakve koristi jer nisu odmah iskočile.

"Ljudi su odlučili uzeti stvari u svoje ruke i udarali su u krov kako bi maske iskočile. Neki su imali krvave ruke od udaraca. U avionu su bila mala djeca i starije žene", kazao je.

No, srećom, nitko od 147 putnika i šest članova posade nije ozlijeđen. Svi su uspjeli sigurno napustiti avion te su pljeskom nagradili pilotkinju.

"Bila je nevjerojatna. Sa samo jednim motorom uspjela je okrenuti avion i sigurno sletjeti", kazao je Jorge Montesino, a Rodriguez je naglasio kako je strahovao za život.

"Da budem iskren, mislio sam da je moje vrijeme prošlo. Bio sam prestravljen", poručio je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču