Play ponuda

BERLUSCONI IMA UPALU PLUĆA: / Talijanski mediji nagađaju: 'Koronu je dobio od svoje djece'

Image
Foto: AFP

Televizijska postaja Sky Italia objavila je da nije na intenzivnoj njezi, ali ima poteškoća s disanjem

4.9.2020.
12:52
AFP
Play ponuda

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, koji je smješten u bolnicu nakon što je potvrđeno da je zaražen koronavirusom, ima početnu fazu upale pluća koja je zahvatila oba plućna krila, prenosi u petak ANSA.

To se često događa kod pacijenata oboljelih od covida-19. Berlusconi (83) je smješten u milansku bolnicu San Raffaele u četvrtak navečer, dva dana nakon što je njegova stranka Naprijed Italija (Forza Italia) objavila da je zaražen koronavirusom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Tada je objavljeno da njegovo zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće te da je smješten u bolnicu iz opreza. Televizijska postaja Sky Italia objavila je da nije na intenzivnoj njezi, ali ima poteškoća s disanjem.

Image
SILVIO BERLUSCONI (84) ZAVRŠIO U BOLNICI, IMA KORONAVIRUS: /

Stranka se oglasila o njegovu zdravstvenom stanju

Mediji nagađaju da su ga zarazila njegova djeca

Berlusconi je operirao srce prije četiri godine i obustavio je sve javne istupe nakon početka pandemije u veljači, provevši prva dva mjeseca karantene u vili u vlasništvu svoje kćeri na jugu Francuske.

Testirao se na koronavirus nakon što je dio kolovoza proveo u svojoj vili na Sardiniji, gdje je tijekom ljeta zbog velikog broja turista jako porastao broj zaraženih.

Talijanski mediji nagađaju da su ga možda zarazila njegova djeca, Barbara i Luigi, koji su bili s njime na Sardiniji, a viđeni su i na zabavama na drugim otocima prošli mjesec. Oboje su pozitivni na koronavirus. Berlusconijeva partnerica, Marta Fascina, također se zarazila.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Play ponuda
Play ponuda