'METAK JE UŠAO KROZ VRATA' / Susjed napadača otkrio detalje pucnjave u Kaštelima: 'Da sam bio u kući, ne bih sad s tobom pričao'

'Kad je pucao u čovjeka, jedan metak je ušao kroz moja vrata. Ušao je u skladište, opalio je zid i ušao u moj ekran', priča napadačev susjed Robert Biluš koji na svu sreću tada nije bio u kući

2.4.2024.
17:14
VOYO logo

Uhićen je pomahnitali napadač koji je sinoć u Kaštel Štafiliću, zbog parkinga, iz pištolja propucao HGSS-ovca, a nakon toga i sjekirom po glavi izudarao drugog muškaraca koji je pokušao pomoći.

Susjedi su ga svladali do dolaska policije pa na sreću nije ozlijedio i ostale koji su se zatekli na mjestu događaja. HGSS-ovac je zadobio tri prostrjelne rane u području abdomena, lijeve natkoljenice i desne nadlaktice. Hitno je operiran, dok je drugi muškarac zadobio otvorenu ranu u području glavi i frakturu lubanje. Obojica su smještene u Jedinicu intenzivnog liječenja. Počinitelj je danas s lisicama na rukama i u bijelom kombinezonu doveden na mjesto događaja zbog pretresa njegove obiteljske kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je pucao u čovjeka, jedan metak je ušao kroz moja vrata. Ušao je u skladište, opalio je zid i ušao u moj ekran", priča napadačev susjed Robert Biluš koji na svu sreću tada nije bio u kući. "Da sam bio, brate, ne bi sad s tobom pričao", rekao je našem reporteru.

Image
POGLEDAJTE SNIMKU /

Muškarca koji je propucao HGSS-ovca u lisicama doveli na mjesto događaja

Image
POGLEDAJTE SNIMKU /

Muškarca koji je propucao HGSS-ovca u lisicama doveli na mjesto događaja

"Pacijenta koji je najviše stradao trenutno budimo i još uvijek nije pri svijesti, još uvijek je pod sedativima. Trenutno ga budimo i očekujemo. Nadamo se najboljem, ali ne možemo još reći da je izvan životne opasnosti", pojasnio je Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
Molitva prije zore
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo