OGLAS

REKORDERKA ARENE / Skupa pjevali i plakali: Prijović raspametila Arenu, na pozornicu izašao i njezin sin: 'Ispunila sam mu želju!'

Prvim nastupom koji je trajao dva i pol sata u Areni Zagreb počela je koncertna vladavina Aleksandre Prijović koja će tamo zapjevati još četiri puta. Doznali smo što na zagrebački uspjeh kaže sama pjevačica - rekorderka, a što njezini obožavatelji

2.12.2023.
21:34
VOYO logo

Fenomen zvan Aleksandra Prijović oduševio je prepunu zagrebačku Arenu, a ravnodušna nije ostala ni 28-godišnja regionalna zvijezda koja je na pozornici i zaplakala.

"Svima želim da plaču od sreće kao što sam i ja večeras. To su neke lijepe emocija i kada ostvariš nešto o čemu si maštao i kada publika ovako pjeva svaku pjesmu, kada ti šalju emociju, nemoguće je ne zaplakati", poručila je nakon koncerta. Za mnoge obožavatelje nemoguće je bilo ne doći na koncert. Stizali su iz Slovenije, Njemačke, Crne Gore i cijele Hrvatske. Iz Splita su autobusima pristizali oni najuporniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOŽEMO SAMO REĆI 'WOW' /

Kakav sinoćnji spektakl! Pogledajte kako je izgledao prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

Image
MOŽEMO SAMO REĆI 'WOW' /

Kakav sinoćnji spektakl! Pogledajte kako je izgledao prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

"Kuma me nagovorila pa smo došle", kroz smijeh nam je rekla Katarina iz Sesveta i dodala da je u pitanju bio ženski izlazak tijekom kojeg su se nakratko maknule od djece i muževa. Iz Slovenije je do Arene potegla Alma koja Aleksandru Prijović prati još dok se natjecala u "Zvezdama Granda". "Divna je djevojka i ima divan glas. Zasluženo je tu gdje je. A bit će ona još i bolja", poručila je. Ni sama Aleksandra nije mogla sakriti koliko je ponosna. "Jako sam sretna što mogu s ponosom reći da imam ovakvu publiku. Želim da ovo doživi svatko tko se bavi ovim poslom", istaknula je.

S obzirom da ju je čekalo pet rasprodanih Arena i isto toliko koncerata, Prijović priznaje da san čini pola pripreme za takav tempo. A podrška od tima, ali i obitelji je najvažnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno emotivan trenutak večeri bio je dolazak njezina sina na pozornicu. "Kada sam se presvlačila došao je do mene i rekao 'mama, ja sam spreman izaći na binu'. Rekla sam mu 'čekaj, polako'. A on je sve vrijeme sjedio, čekao da završim drugi blok da izađe sa mnom na binu, tako da sam ja njemu ispunila želju", ispričala je pjevačica. Bez obitelji, priznaje, ne ide nikud. "Oni su na svakom koncertu i jako mi je bitno da su oni tu pokraj mene", objasnila je.

A tu su i gosti na koncertu. Iako se drže u tajnosti, doznajemo da bi s njom mogli nastupiti Lepa Brena, Jelena Rozga i Saša Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo