Obrazi od crne slavonske svinje i cannole s tučenim bakalarom - sve na Fuliranju koje je počelo: 'Cijene? Svakakve!'

Blagdani su pred vratima, stiže Advent. U podne je u središtu Zagreba otvoreno popularno 12. Fuliranje. Na Trgu Josipa Jurja Strossmayera sve do 7. siječnja u 17 kućica spremat jela iz svih krajeva Lijepe naše. Posjetitelji će uz miks tradicionalnih i inovativnih jela moći kušati i autorske koktele, vina, šampanjce... Tijekom Fuliranja nastupit će 13 DJ-eva, a tu je i nekoliko koncerata. Potpuni Advent u Zagrebu - otvara svoja vrata u subotu. Naša reporterka Ida Hamer javila se uživo s Fuliranja u RTL-u Danas te otkrila da će na Fuliranju goste za doček Nove godine zabavljati TBF. Razgovarala je i s Denijem Srdočom, jedinim hrvatskim chefom s Michelinovim zvjezdicama u dva restorana. Otkrio je, i ove godine trude se ponuditi rustikalna jela s modernim 'twistom': Radimo smash burgere - to je hrvatska simentalka, dry age meso, aš posebni devil sos i chedar sir. To je naš klasik koji pečeno na ugljenu. ' Imaju i obraze crne slavonske svinje, kanole punjene tučenim bakalarom i krumpirom te panirano s domaćom šalšom. O cijenama na Fuliranju kaže da ima ponude za svačiji džep, od 'normalnih' do onih za ekskluzivu. Počelo je4 0 dana fuliranja, lani je oboren rekord jer ga je posjetilo 200 tisuća ljudi.

29.11.2023.
21:40