Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
RTL Danas /

Obrazi od crne slavonske svinje i cannole s tučenim bakalarom - sve na Fuliranju koje je počelo: 'Cijene? Svakakve!'

Blagdani su pred vratima, stiže Advent. U podne je u središtu Zagreba otvoreno popularno 12. Fuliranje. Na Trgu Josipa Jurja Strossmayera sve do 7. siječnja u 17 kućica spremat jela iz svih krajeva Lijepe naše. Posjetitelji će uz miks tradicionalnih i inovativnih jela moći kušati i autorske koktele, vina, šampanjce... Tijekom Fuliranja nastupit će 13 DJ-eva, a tu je i nekoliko koncerata. Potpuni Advent u Zagrebu - otvara svoja vrata u subotu. Naša reporterka Ida Hamer javila se uživo s Fuliranja u RTL-u Danas te otkrila da će na Fuliranju goste za doček Nove godine zabavljati TBF. Razgovarala je i s Denijem Srdočom, jedinim hrvatskim chefom s Michelinovim zvjezdicama u dva restorana. Otkrio je, i ove godine trude se ponuditi rustikalna jela s modernim 'twistom': Radimo smash burgere - to je hrvatska simentalka, dry age meso, aš posebni devil sos i chedar sir. To je naš klasik koji pečeno na ugljenu. ' Imaju i obraze crne slavonske svinje, kanole punjene tučenim bakalarom i krumpirom te panirano s domaćom šalšom. O cijenama na Fuliranju kaže da ima ponude za svačiji džep, od 'normalnih' do onih za ekskluzivu. Počelo je4 0 dana fuliranja, lani je oboren rekord jer ga je posjetilo 200 tisuća ljudi.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još videa
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx