Play ponuda

STIGLA I CRNA PROGNOZA / Nova eksplozija u Rusiji, pojavile se snimke: Ne zna se što je uzrok, ali sumnja se u jednu stvar

Image

U međuvremenu, glavni saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina rekao je da bi rat u Ukrajini mogao trajati desetljećima

26.5.2023.
9:17
Play ponuda

U južnoj Rusiji, u gradu Krasnodaru, dogodila se nova eksplozija o kojoj su izvijestili ruski mediji. Gradonačelnik Krasnodara, Jevgenij Naumov, potvrdio je da je eksplozija uzrokovala oštećenja na stambenoj zgradi i zgradi s uredima. U eksploziji nije bilo žrtava.

Image
OVO ĆE ZAOŠTRITI ODNOSE /

Procurile snimke: Partizani su tijekom upada u Rusiju koristili američko oružje?

Image
OVO ĆE ZAOŠTRITI ODNOSE /

Procurile snimke: Partizani su tijekom upada u Rusiju koristili američko oružje?

Trenutačno se čeka službeno izvješće o uzroku eksplozije, ali prema navodima RT-a i drugih ruskih portala, postoji sumnja da je eksploziju izazvao dron. Snimke navodnog napada dronom su objavljene, a nekoliko svjedoka je izjavilo da su čuli barem dva udara. Na snimkama se može vidjeti gusti dim koji izlazi iz područja pogođenog eksplozijom.

Putinov saveznik kaže da bi rat u Ukrajini mogao trajati desetljećima

U međuvremenu, glavni saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina rekao je da bi rat u Ukrajini mogao trajati desetljećima, s dugim razdobljima borbi isprekidanih primirjima, izvijestila je u četvrtak ruska novinska agencija RIA.

Po agenciji, bivši predsjednik Dmitrij Medvedev, zamjenik predsjedavajućeg moćnog Putinova Vijeća sigurnosti, govorio je tijekom posjeta Vijetnamu.

Medvedev često daje oštre komentare, a prošli je mjesec opisao ukrajinske vlasti kao zarazu.

"Ovaj sukob će trajati jako dugo, najvjerojatnije desetljećima", rekao je Medvedev, a prenosi RIA.

"Sve dok postoji takva vlast, bit će, recimo, tri godine primirja, dvije godine sukoba i sve će se ponoviti", nastavio je, ponovivši tvrdnju Moskve da je Ukrajina nacistička država.

U siječnju je Medvedev rekao da bi, ako Rusija bude poražena, to moglo izazvati nuklearni rat.

Play ponuda
Play ponuda