Počinje masovno zapošljavanje u IKEA-i!

IKEA je priopćila da je u ponedjeljak otvoren prvi od dva kruga natječaja kojima će se provesti masovno zapošljavanje za IKEA robnu kuću Zagreb čije se otvorenje očekuje u ljeto 2014. godine.

3.2.2014.
11:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prvom krugu IKEA će zaposliti oko 110 budućih kolega i to u odjelima IKEA Food, Protok robe te u odjelu Procjena štete namještaja i popravci. U sljedećem, posljednjem krugu masovnog zapošljavanja koji će trajati od petka 28. veljače do petka 07. ožujka 2014. godine, IKEA će tražiti još 150 kolega za pozicije prodavača te zaposlenike u odjelu Odnosa s kupcima, priopćeno je iz kompanije.

"Svi zainteresirani kandidati na linku www.IKEA.hr/posao mogu ispuniti online predložak životopisa na hrvatskom jeziku. Za kandidate koji prođu prvu selekciju uslijedit će telefonski i grupni intervjui. Zatim ćemo odabrane kandidate pozvati u Centar za procjenu kako bismo ih kroz različite zadatke i druženje bolje upoznali te utvrdili dijele li vrijednosti tvrtke IKEA", kazala je Ana Josipović, voditeljica ljudskih resursa IKEA robne kuće Zagreb.

Iz kompanije su objasnili i koje su to vrijednosti na kojima IKEA temelji svoje poslovanje i traži ih u svojim zaposlenicima. To su: zajedništvo - jer svi zaposlenici doprinose napretku i samo zajednički je moguće ostvariti IKEA viziju, odnosno stvarati bolji svakodnevni život za većinu ljudi; skromnost i snaga volje - gdje skromnost ne znači držati se po strani jer ponekad trebamo biti odlučni kako bismo bili plemeniti; vođenje primjerom - jer ljude inspirira ponašanje drugih i zato IKEA zaposlenici svojim ponašanjem trebaju davati dobar primjer kolegama, ali i kupcima; svjesnost o troškovima - jer dobre rezultate možemo ostvariti i osnovnim resursima; te na kraju stalna težnja napretku - i to kroz postavljanje pitanja i znatiželju.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali