Play ponuda

Hrvat skijom po glavi udario slovenskog policajca

shimmer fallback

Do incidenta je došlo između dviju veleslalomskih utrka u Kranjskoj Gori. Pomoćni trener-serviser u ekipi Natka Zrnčića Dima sukobio se sa slovenskim policajcem te ga skijom udario po glavi.

2.2.2010.
8:58
Play ponuda

arti-201001170037006Novi incident na slovenskoj postaji Svjetskoga kupa u skijanju. Nakon što su sredinom mjeseca na mariborskom Pohorju, uoči ženske veleslalomske utrke, organizatori 'preuredili' hrvatski stijeg i na srpsku trobojnicu nalijepili hrvatski grb, nova epizoda koja neće pomoći u hrvatsko-slovenskim odnosa zbila se u Kranjskoj Gori.

U subotu, između dviju utrka veleslaloma, Tješimir Peranić, pomoćni trener-serviser u ekipi Natka Zrnčića Dima, sukobio se sa slovenskim policajcem. Nakon što ga revni djelatnik osiguranja nije htio pustiti u službeni prostor jer nije imao akreditaciju, hrvatski serviser ga je skijom udario po glavi, pišu Sportske novosti.

Uslijedila je oštra reakcija policijskog djelatnika prema 55-godišnje serviseru, koji je priveden u policijsku postaju, kažnjen s 400 eura i potom pušten na slobodu.

Play ponuda
Play ponuda