Zabava završila kobno: Gluhonijemi 28-godišnjak nestao u Dravi

Ovaj je vikend bio koban za 28-godišnjeg gluhonijemog mladića sa slavonsko-brodskog područja, koji je nakon prevrtanja čamca nestao u blizini sela Gat u rijeci Dravi.

12.11.2013.
9:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska gorska služba spašavanja za njim još uvijek traga.

Tragični događaj dogodio se na Dravi izvan naselja, na nepristupačnoj visokoj obali, 200-tinjak metara od spojnog kanala Karašica-Drava.

Prema priči mještana Gata, tog se dana skupila ekipa prijatelja i nogometaša, od kojih je dio članova hrvatske rukometne reprezentacije gluhonijemih. Odlučili su svoje uspjehe u proteklom razdoblju proslaviti na jednom od otoka, pecanjem, druženjem i roštiljanjem, piše Glas Slavonije.

Ne zna se uzrok prevrtanja čamca

Pri povratku u Gat, u jednom se trenutku zbog još neutvrđenih razloga, čamac u kojem su bile tri osobe (dva brata i 28-godišnji mladić za kojeg kažu da je posjedovao dvojno, hrvatsko i BiH državljanstvo), prevrnuo. Jedan od mladića na brodu uspio je doplivati do obale i otrčati po pomoć za ostale.

Njegovog brata uspjeli su izvući iz Drave na vrijeme, bio je u vrlo teškom i pothlađenom stanju te mu je odmah pružena potrebna pomoć. Nažalost, zbog mraka i loše vidljivosti, potraga za drugim nestalim mladićem počela je tek u nedjelju ujutro, a uz policijske ronioce koji su pretraživali mjesto nestanka, u potragu je uključen i HGSS-a.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali