Play ponuda

Iskočio iz jurećeg vlaka i na mjestu poginuo

shimmer fallback

Iz vlaka koji je iz Slatine krenuo u 13.55 sati prema Virovitici, iskočio je muškarac koji je čekao da se vlak približi prvom pružnom prijelazu na kojemu se odlučio na samoubojstvo.

22.9.2013.
17:14
Play ponuda

Danas popodne se, prema neslužbenim informacijama, dogodilo samoubojstvo u Slatini, kada je sredovječni muškarac iskočio iz jurećeg vlaka, te skočio u obližnji jarak pored pružnog prijelaza i na mjestu poginuo.

Vlak je krenuo sa slatinskog željezničkog kolodvora u 13.55 sati prema redovnom voznom redu, a u vlak se ukrcalo 50-ak putnika, kako su nam potvrdili iz slatinskog željezničkog kolodvora. Nakon tri minute od polaska, muškarac srednjih godina je odlučio iskočiti iz vlaka, čekajući prigodan trenutak. Odlučio je skočiti u trenutku kada je vlak prelazio preko pružnog prijelaza koji se nalazi na cesti prema selu Bakić.

Nije mu bilo spasa

Pet minuta nakon nesreće, tj.nakon što je vlak prošao je stigla Hitna, no liječnik je samo mogao potvrditi da je muškarac od siline udarca preminuo. Najvjerojatnije od posljedica udarca glavom o betonski stup gdje je pao.

Muškarac je prilikom pada udario u betonski stup obližnjeg kanala, dubine svega jedan metar, te se otkotrljao na cestu na kojoj je u koloni bilo parkirano nekoliko vozila koja su čekala prolaz vlaka.

Prema riječima očevidca ove stravične nesreće, a i vidno potresenog M. Š. muškarac je smišljeno iskočio jer je čekao viseći koz prozor vlaka da se vlak približi pružnom prijelazu, jer je muškarac prvo provirio kroz prozor i nakon toga se popeo te stražnjim dijelom tijela,izašao iz jurećeg vlaka pridržavajući se rukama za prozorsko staklo kupea.

Smrt na pružnom prijelazu

Pustio se s prozora neposredno prije no što je vlak projurio preko pružnog prijelaza, na cesti koja vodi prema selu Bakić.

Drugi očevidac je potvrdio da je shvatio da muškarac planira iskočiti iz vlaka, jer ga je vidio u trenutku kada je ovaj počeo izlaziti koz prozor.

Tek nekoliko metara od parkiranog automobila pred prugom, se zaustavilo bezživotno tijelo muškarca srednjih godina kojemu identitet još uvijek nije poznat s obzirom da nije imao nikakve dokumente.

Play ponuda
Play ponuda