JE LI OVO BILO POTREBNO? / Policajci su upotrebom sile i lisica priveli učiteljicu, sad su iz postaje objavili detalje: 'Vikala je i galamila'

Image
Foto: Screenshot: YouTube (SB Online)

Policija tvrdi da je 33-godišnja učiteljica vikala i galamila te na silu pokušala ući u školu bez covid-potvrde

17.11.2021.
21:50
Screenshot: YouTube (SB Online)
Play logo

Danas se društvenim mrežama proširila snimka privođenja jedne učiteljice škole u Slavonskom Brodu. Dvojica policajaca učiteljici su stavili lisice na ruke. Obrađena je u policijskoj postaji, a potom puštena na slobodu.

Policija navodi kako je dobila dojavu da učiteljica ometa ulazak učenika u školu te da ni sama ne ispunjava uvjete potrebne da bi ušla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod rano jutros su zaprimili dva poziva za intervencijom na prostoru osnovne škole na području Garčina. U jednom pozivu odgovorna osoba osnovne škole traži dolazak policije budući da dvije osobe ometaju nesmetan ulazak djece na nastavu, dok u drugom pozivu osoba traži dolazak policije jer joj se onemogućava ulazak u školu.

Image
DRAMA KOD OSNOVNE ŠKOLE /

Policija nasilno uhitila nastavnicu koja nije imala covid-potvrdu: 'Ometala je ulazak učenika'

Image
DRAMA KOD OSNOVNE ŠKOLE /

Policija nasilno uhitila nastavnicu koja nije imala covid-potvrdu: 'Ometala je ulazak učenika'

Policajci su je vezali, kažu da nije ozlijeđena

"Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja obavljen je razgovor s jednom od dojaviteljica, ali je utvrđeno i da 33-godišnjakinja narušava javni red i mir budući da je vikala, galamila i nasilno pokušavala ući u ustanovu, iako je ranije kontrolom ustanove utvrđeno kako ne ispunjava uvjete za ulazak sukladno Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja državnih dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prvo su je upozorili, onda naredili, ali i dalje je galamila'e

Play logo

Nezadovoljna dotadašnjim postupanjem policijskih službenika - koji su prvo upozoravali, a potom i izdali naredbu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira - 33-godišnjakinja je nastavila narušavati javni red i mir vikom i galamom te su je policijski službenici uporabom tjelesne snage i sredstava za vezivanje doveli u policijsku postaju na daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U službenim prostorijama 33-godišnjakinja je liječnički pregledana te je utvrđeno kako prilikom policijskog postupanja nije ozlijeđena. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 33-godišnjakinja je puštena te će protiv nje biti podnijet optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", priopćila je policija. 

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo