MODERNI ROMEO I JULIJA / Podignuta optužnica protiv muškarca koji ne odobrava vezu svoje kćeri: Pucao i prijetio pištoljem

Image
Foto: Petar Glebov / PIXSELL / ilustracija

Nepozvan je ušao u njihovu kuću tražeći od oštećenika da s njim uđe u osobno vozilo, što je ovaj odbio učiniti

16.7.2021.
11:02
Petar Glebov / PIXSELL / ilustracija
Play logo

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv državljanina Bosne i Hercegovine (1965.) zbog počinjenja kaznenog djela protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom iz članka 118. stavak 1. Kaznenog zakona i kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom iz članka 139. stavak 2. KZ-a. (14. 7. 2021.).

Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je 16. lipnja 2021. oko 21,05 sati u okolici Rijeke, motiviran saznanjem o vezi oštećenikovog sina s njegovom kćeri, a koju vezu on ne odobrava, s ciljem da kod njegovog sina (2005.) izazove osjećaj straha, nepozvan ušao u njihovu kuću tražeći od oštećenika da s njim uđe u osobno vozilo, što je ovaj odbio učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KONAČNO JE DOČEKAO PRAVDU /

Sin poginulog talijanskog para: 'Horvatinčić je napravio grešku i mora platiti kao i svi ostali. To je važna poruka'

Image
KONAČNO JE DOČEKAO PRAVDU /

Sin poginulog talijanskog para: 'Horvatinčić je napravio grešku i mora platiti kao i svi ostali. To je važna poruka'

Iz vozila uzeo pištolj

Play logo

Nakon toga je, pod izlikom da ide po mobilni telefon, iz svog osobnog vozila uzeo pištolj te višekratno izgovarajući prijetnje prema oštećeniku i njegovom sinu ispalio jedan hitac iznad njihovih glava, da bi potom, u namjeri da oštećeniku nanese tešku tjelesnu ozljedu, nišaneći iz blizine pucao iz pištolja u pravcu oštećenikove lijeve noge. Ispaljeni metak ga je pogodio u predjelu lijevog skočnog zgloba i nanio mu prostrijelnu ranu.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 1. i 3. Zakona o kaznenom postupku).

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo