SLIKE STRAVE U JASTREBARSKOM / Pijani mladić prešao u drugu traku i zabio se u auto iz suprotnog smjera: Teško je ozlijeđena njegova suputnica

Image
Foto: DVD Jastrebarsko

'Jedno od vozila koje je sudjelovalo u nesreći je bilo električno te smo ga neutralizirali. Sudjelovali smo s trima vozilima i osamnaestoricom vatrogasaca', napisali su iz DVD-a Jastrebarsko

26.4.2023.
10:13
DVD Jastrebarsko
Play logo

Sinoć se u Jastrebarskom dogodila teška nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 49-godišnja putnica iz Dacie. Liječnička pomoć joj je pružena u Klinika za traumatologiju dok su dvojica vozača lakše ozlijeđena.

"Sinoć smo u Novakima Petrovinskim intervenirali zbog potrebe spašavanja unesrećenika u prometnoj nesreći. Jedno od vozila koje je sudjelovalo u nesreći je bilo električno te smo ga neutralizirali. Sudjelovali smo s trima vozilima i osamnaestoricom vatrogasaca", napisali su vatrogasci DVD-a Jastrebarsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je potvrdila da je 27-godišnji mladić upravljao autom s 0,92 promila alkohola u krvi marke Dacia, prenosi 24sata. Nije vozio sredinom trake te je prešao na lijevu stranu kolnika odnosno prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Iz suprotnog smjera je dolazio auto marke Ford focus kojim je upravljao 50-godišnjak koji je u namjeri da izbjegne prometnu nesreću vozilom skrenuo ulijevo, ali je ipak Dacia naletjela u njegovu desnu stranu vozila. U nesreći je teško ozlijeđena 49-godišnja putnica iz Dacie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo