DETALJI REKORDNE ZAPLJENE MARIHUANE NA GRANICI: / Pao šef turističke agencije; Žena uhićenog: 'Izvan sebe sam...'

Image
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Vozač autobusa i vlasnik turističke agencije navodno su dulje vrijeme pod povećalom policije zbog sumnje u udruživanje s ciljem prebacivanja marihuane na zagrebačko tržište

23.8.2019.
21:50
Grgo Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Vidljiva nervoza B.M., 40-godišnjeg vozača autobusa dubrovačke putničke agencije dovela je do jedne od najvećih zapljena droge ikad u Hrvatskoj. Iako je vozač policajcima i carinicima na graničnom prijelazu Karasovići rekao kako se u 17 torbi nalazi sportska oprema, otkriveno je 341,8 kilograma marihuane.

Image
REKORDNA ZAPLJENA! /

Granični policajci ušli u turistički autobus i uočili da je vozač posebno nervozan. To im je bilo dosta

Image
REKORDNA ZAPLJENA! /

Granični policajci ušli u turistički autobus i uočili da je vozač posebno nervozan. To im je bilo dosta

Vrijedi 15 milijuna kuna

"Vrijednost droge u ovom obliku u kakvom je vidite iznosi pet milijuna kuna, ali bi u maloprodaji dosegnula 15 milijuna kuna. Dosad se možemo pohvaliti sa zaplijenjenih više od 2,5 tona marihuane, 14,5 kilograma kokaina i 70 kilograma heroina, što su rezultati kakve nemaju ni mnoge veće policijske uprave", rekao je načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji neslužbeno doznaje kako su uhićeni vozač autobusa, 40-godišnji B.M. te vlasnik turističke agencije u čijem je vlasništvu autobus, 34-godišnji N.Č. Vozač je, navodno, prije početka turističke sezone htio otići u Njemačku, ali je odustao. On i vlasnik tvrtke su već neko vrijeme pod povećalom policije zbog navodne sumnje u nelegalne aktivnosti. Naime, sumnja se da su se udružili zbog prebacivanja marihuane na zagrebačko tržište.

Nesreća u Crnoj Gori

Vlasnik turističke agencije je navodno sklon aparatima za zabavu, a doznaje se i kako je prije nekoliko godina imao prometnu nesreću u Crnoj Gori, gdje je autobusom udario biciklistkinje. Izašao je iz pritvora nakon jednog dana, uz jamčevinu od 5000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvan sebe sam. Ne želim ništa komentirati. Nisam u stanju. Molim vas da me shvatite", rekla je potresena supruga N.Č., koja će preuzeti agenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo