IZABRALI PROMETNI STRUČNJACI / Hrvatski auto 2023. godine je novi Peugeot 408, ali slavi i redakcija Net.hr-a: Ines Brežnjak je autonovinar godine!

Image
Foto: Net.hr
Image
Foto: Net.hr

'Ova nagrada došla je kao šlag na tortu nakon godinu i pol rada i truda na našem serijalu 'Ženski kut', gdje iz jedne malo drugačije perspektive našim čitateljima predstavljamo novitete na automobilskom tržištu. Izuzetno sam sretna i ponosna što je struka prepoznala naš rad i trud', kazala je Ines Brežnjak

28.2.2023.
11:13
Net.hr
VOYO logo

Ekspertni tim Prometni stručnjaci, sastavljen od istaknutih pojedinaca iz cestovnog prometa, proglasio je novi Peugeot 408 za Hrvatski automobil 2023. godine te najbolji izbor po kriteriju hrvatskog tržišta, javlja Autoportal, koji je ujedno i medijski pokrovitelj izbora.

Kako se navodi, Peugeot 408 je u tržišno najzanimljivijem C-segmentu ponudio optimalan spoj dizajna, funkcionalnosti, sigurnosti i ekologičnosti. Atraktivna izvedba, napredni pogoni, informacijska povezivost, funkcionalnost te povoljan omjer plaćenog i dobivenog čine ga najboljim novitetom na hrvatskom tržištu u 2023., izjavio je prof.dr.sc. Željko Marušić, voditelj Ekspertnog tima Prometni stručnjaci. Nagradu je primio Dragutin Gotal, direktor marke Peugeot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među dobitnicima izdvajamo našu novinarku Ines Brežnjak koja je osvojila nagradu za automobilskog novinara 2023. godine.

Osim redovitih novinarskih zadataka, Ines Brežnjak zadnjih godinu i pol dana, među ostalim, recenzira automobile u rubrici 'Ženski kut', a svakoga tjedna u studiju Net.hr-a ugošćuje eminentna imena iz političkog i javnog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nagrada kao šlag na tortu nakon godinu i pol dana rada i truda'

"Ova nagrada došla je kao šlag na tortu nakon godinu i pol rada i truda na našem serijalu 'Ženski kut', gdje iz jedne malo drugačije perspektive našim čitateljima predstavljamo novitete na automobilskom tržištu. Izuzetno sam sretna i ponosna što je struka prepoznala naš rad i trud. U svaki test koji objavimo uloženi su sati i sati rada i truda cijele ekipe koja predano radi na projektu. Tu je ekipa iz produkcije, moji snimatelji, montažeri, fotograf... da skratim - puno nas je koji stojimo iza projekta. Hvala svima, jer bez njihova zalaganja sigurno ne bi bilo niti ove nagrade. Na kraju, hvala i mojim netovcima, i bivšima i sadašnjima, što su mi dali 'zeleno svjetlo' da prije godinu i pol krenem u ovu avanturu, jer da nije bilo njih, ne bi bilo niti 'Ženskog kuta'...", rekla nam je Ines Brežnjak nakon što je saznala da se nalazi među dobitnicima.

Image
TROŠI JEDNU LITRU, ALI... /

Vozila sam najudobniji SUV na tržištu: Ovaj obiteljski auto zadovoljit će i najzahtjevnije, a otkrila sam i zašto

Najbolji automobili po kategorijama i posebnim disciplinama te zaslužni pojedinci iz branše, koji su osvojili Zlatne plakete 2023. godine:

Mali automobil 2023. godine: Toyota Aygo X
Kompaktni automobil 2023. godine: Opel Astra
Poslovni automobil 2023. godine: Citroën C5 X
Obiteljski automobil 2023. godine: Dacia Jogger
Premium automobil 2023. godine: Mercedes-Benz GLC
SUV 2023. godine: Renault Austral
Crossover 2023. godine: Toyota Corolla Cross
Električni automobil 2023. godine: Hyundai IONIQ 5
Hibridni automobil 2023. godine: Toyota Prius
Najisplativiji automobil 2023. godine: Suzuki S-Cross
Najsigurniji automobil 2023. godine: Volvo XC60 Recharge
Zlatna plaketa za pouzdanost: Kia
Zlatna plaketa za rabljena vozila: AS Kramar
Zlatna plaketa za ekologiju: Datacol 
Zlatna plaketa za servis: Auto kuća Karlo
Zlatna plaketa za odnose s javnošću: Marina Jelinek (Dacia i Renault)
Zlatna plaketa za sigurnost u prometu: Željko Kalečak (Vulkal)
Automobilski novinar 2023. godine: Ines Brežnjak (Net.hr)
Zlatna plaketa za životno djelo: Stjepan Will (Autowill)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo