Privlače ih poput magneta

Žene koje imaju ovih pet osobina muškarci naprosto obožavaju, provjeri jesi li i ti među njima

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:30 27.11.2017 / Rubrika:
Foto: Pexels
0

Možda su izlizane, ali ove kombinacije su uvijek dobitne

Nema savršenog partnera. On ne postoji. Iako se možda čini suprotno jer muškarci pridaju veliku pažnju ženskog izgledu, ipak su im privlačnije žene koje imaju nešto u glavi, emocionalno su inteligentne, a jake. Vjeruj nam, ovih pet kombinacija osobina potpuno će ga baciti na koljena.

Pametna si (možda čak i više od njega), ali ne ismijavaš ga ako nešto ne zna

Teško možemo reći da je netko pametniji od drugoga jer pamet ovisi o puno faktora. No, ako se u nekim područjima snalaziš bolje od njega ili si više načitana, to muškarce itekako privlači. Barem one prave.

Ako si naišla na jednog takvog, ostat ćeš mu zanimljiva ako ni u jednom trenutku ne osjeti da si podcijenila njegovo (ne)znanje ili inteligenciju. Dok god od tebe može nešto naučiti bez pritiska i srama, obožavat će te.

Jaka si, ali si sposobna pokazati i ranjivost

Nema ništa više neodoljivo od žene koja zna što hoće i zna iskazati svoj stav, uči i radi na sebi. No, snaga ne isključuje nježnost i sposobnost da se otvorimo i pokažemo ranjivost u društvu drugih ljudi. Ako se ne sramiš pred njim zaplakati na neki film, obzirna si i znaš verbalno i fizički iskazati emocije, neće te puštati iz ruku.

Super izgledaš, ali imaš i privlačan karakter

Izgled je ono što nas na prvu privuče kod neke osobe, ali i sama znaš da nas karakter potpuno osvaja. Nema koristi ako sate i sate provodiš pred ogledalom, a bezobrazna si prema svima oko sebe, emocionalni si vampir i manipulatorica. Ove osobine sigurno ga neće zadržati.

Neovisna si, ali spremna na zajednicu

Muškarci vole osjetiti da je žena samostalna i da ga neće gušiti, ali isto tako žele neku koja neće apriori odbijati prespavati kod njega ili s vremenom iskazati želju za dizanjem veze na novu razinu.

Uvijek može računati na tebe, ali zadržavaš dozu tajanstvenosti

Predvidljivost je donekle ok dok ne preraste u dosadu, zar ne? Dovoljno je da mu pokažeš da si tu za njega, ali i da ne možeš uvijek biti dostupna kada bi on to htio.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:30 27.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr