Birajte pažljivo

Uspjeli ste mu privući pažnju, a kako je zadržati? Zbog ove četiri fore zaljubit će se do ušiju

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:00 14.05.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Najvažnije je da znate da zaslužujete najbolje

Znate ono – muškarci se zaljubljuju prije seksa, a žene nakon? Da, samo zato što vas je osvojio na prvi pogled, ne znači da biste trebali potpuno izgubiti glavu jer to u većini slučajeva dovodi do brzog razrješenja odnosa i to na vašu štetu.

Evo na što trebate paziti kako ne bi prebrzo odutao od vas već se potpuno zaljubio:

1. Imajte dostojanstva


Da, lako je postati opčinjen nekime i misliti kako nema bolje osobe za vas. Tada ste spremni sve učiniti da se fascinacija održi jer ste gladni pažnje. Bez obzira što je život kratak i treba zgrabiti svaku priliku, dobro je postaviti granice i odmah izaći na čistac s tim što zapravo želite od odnosa.

U mnogo slučajeva ne znamo što stvarno hoćemo pa puštamo da nas voda nosi, ali zbog toga postajemo izgubljeni, tužni i besciljni. Ne činite ono što se od vas očekuje, već onako kako osjećate, a nije na odmet pritom imati hladnu glavu.

2. Budite svoji

Zašto nije dobro izmišljati da volite nešto što ne podnosite? Možda ćete ga na početku impresionirati, ali nećete moći dugo živjeti u laži. Pretvaranje vas truje iznutra i radi od vas klauna.

3. Dajte mu prostora

Dajte mu do znanja da ste dostupni, ali ne uvijek kad si on to zamisli. Muškarci privlače malo nedostupne žene jer to znači da joj se život ne vrti samo oko suprotnog spola i veza već da se izgrađuje i u drugim sferama života.

On također voli vrijeme za sebe pa ne budite napasni i ne ponašajte se kao da ste vezani pupčanom vrpcom.

4. Budite ponosni na svoje kvalitete

Ako ste samosvjesni i hvalite svoj uspjeh ne znači da ste umišljeni već da ste svjesni svojih sposobnosti. Hvalisavost je nešto drugo, a snažan stav i inteligencija je itekako seksi. Žena koja zna što hoće i ne boji se to pokazati uvijek će privući muškarca koji zna to cijeniti.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:00 14.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr