Zabava je zagarantirana

Seks tijekom menstruacije? Da, naravno, ali prije nego krenete u akciju dobro je znati nekoliko stvari

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:00 19.06.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Možda vam se to sada čini nemogućim i prljavim, ali seks je moguć čak i ‘kroz crveno’

Bolovi, grčevi, razdražljivost…sve su to popratna stanja menstruacije i tko bi uz sve to mislio na seks, zar ne? No, mnogo žena je posebno napaljeno upravo u tim danima upravo zato jer je spolni organ bolje prokrvljen pa je svaki dodir intenzivniji.

Ako ste među njima, prvo što morate znati jest da orgazam može ublažiti menstrualne grčeve. Drugo, seks tijekom menstruacije ne mora biti neuredan ako pazite na sljedeće:

1. Odbacite ograničeno razmišljanje da je seks samo penis u vagini

Ne, seks je puno više od pokreta unutra-van. On je apsolutno sve – zavodnički pogledi, lagani dodiri, ljubljenje, masaža, maženje… Također, puno žena ne može svršiti penetracijom već stimulacijom klitorisa pa je sad najbolje vrijeme da se posvetite tom dijelu tijela, a partner je tu da vam pomogne ;)

2. Seks pod tušem

Ako ste raspoloženi za penetraciju, s partnerom uskočite pod tuš. Ovako krv neće završiti na plahtama što znači da možete nesmetano uživati.

3. Koristite menstrualnu čašicu

Menstrualne čašice omogućuju penetrativan seks bez nereda. Ako ste ju pravilno umetnuli, ne morate se bojati da će se pomaknuti jer neće.

Test menstrualne čašice: Evo kako sam preživjela prvu menstruaciju s njom

4. Isprobajte nešto novo

Igrajte se sa svojom ili partnerovom guzom, pronađite druge erogene zone, koristite vibratore. Mogućnosti su razne.

5. Seksajte se na ručniku

Ako vam niti jedan od gornji savjeta ne odgovara, a željeli biste se seksati, nema druge nego da ispod sebe stavite ručnik i krenete u akciju. Naravno, onaj crni ili tamnoplavi da vas mrlje ne dekoncentriraju ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:00 19.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Zbog seksa na radnom mjestu gotovo sam izgubila posao, ali nikad nisam požalila zbog toga’

"Počeli smo se ljubiti, što je ubrzo preraslo u pipkanje, a zatim sam mu otkopčala hlače i spustila se na koljena. Bili smo ondje gdje i trebamo biti iz čisto poslovnih razloga, tako da smo pomislili kako nikome nećemo nedostajati ako nas ne bude nekoliko minuta dulje. Ja sam bila za, a uzbuđivala me i ta mala doza opasnosti. Nekoliko trenutaka nakon čula sam kako se otvaraju ulazna vrata"

Povratak na Net.hr