Loša vijest

Ovih pet rečenica čut ćeš samo od muškarca kojega uopće nije briga za tebe niti te više voli

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:53 14.01.2018 / Rubrika:
Foto: Thinkstock
0

Neke znakove je teško prepoznati, ali ako čuješ ove riječi, nažalost su tvoji strahovi potvrđeni

Svi želimo biti voljeni, ali ljubav je nekada jako komplicirana. Nekada je nemoguće prepoznati da je vaš odnos krenuo u krivom smjeru i da tu više nema dubokih osjećaja s njegove strane.

Ako te časti sljedećim rečenicama, vjerojatno se ohladio. Možda ćeš se razočarati nakon ovoga, ali barem ćeš znati na čemu si.

‘Stvarno te volim’

Čim počne naglašavati da te ‘stvarno’ voli, zapravo želi tobom manipulirati. Ako ti kaže ‘volim te’, onda te stvarno i voli, no riječ ‘stvarno’ upućuje na to da osjeća krivnju zbog nečeg što nije smio napraviti i pokušava te uvjeriti (i sebe) da te još uvijek voli.

Ako nema što skrivati, nema razloga za dodavanje te riječi u iskaz ljubavi.

‘Ne moram ti polagati račune’

Ovo je ultimativni pokazatelj da nešto skriva i ne želi da to saznaš. Naravno da si nećete objašnjavati svaki detalj svakog vašeg dana, ali ako na tvoja pitanja odgovara ovom rečenicom, moguće je da prema tebi više ne gaji iste osjećaje i nije ga briga što imaš za reći.

‘Radi što želiš’

Zamolila si ga da ti da savjet oko jednog važnog problema, a on odgovara ovime? Možeš biti sigurna da je postao ravnodušan i sve se više udaljuje, ali ti to nema hrabrosti reći. Drugim riječima, kukavica je.

‘Previše razmišljaš’

Ovom rečenicom ponovno želi u tebi izazivati krivnju što se uopće usudiš gnjaviti ga svojim problemima. U nekim trenucima možda zbilja radiš od buhe slona, ali ako je to njegov odgovor na sve, ne želi se mučiti razmišljanjem o tebi.

‘Ako ti se ne sviđa, nađi nekog drugog’

Opet jedan od znakova manipulacije kojim ti zapravo kaže da ne namjerava promijeniti svoje loše navike koje štete vama kao paru. Isto tako pokazuje da mu nije stalo do tvojeg mišljenja, a naposlijetku ni do tebe same.

‘To je tvoj problem, ne moj’

Ova rečenica šalje sličnu poruku kao i ‘radi što želiš’ jer pokazuje da nije zainteresiran za tvoje probleme niti ti namjerava pomoći oko njih. Na ovoga čovjeka više se ne možeš osloniti.

‘Ne vjerujem ti’

Ako ovo čuješ prilično često, moramo ti reći da je tvoj frajer nesiguran i pokušava dominirati vezom. U nekim slučajevima može tražiti da se ispričaš za nešto za što uopće nisi kriva ili stalno izaziva svađe kako bi imao razlog za prekid.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:53 14.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr