Ljubavni signali

Obratite pozornost na ove sitnice: 11 znakova da vaš prijatelj želi biti vaš dečko

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 19:00 24.12.2016 / Rubrika:
0

Svaka žena našla se u situaciji da joj se možda sviđa prijatelj, ali nije sigurna sviđa li se i ona njemu…

U današnjem svijetu vrlo je lako pronaći prijatelje jer su društvene mreže sve više prisutne u našim životima. No, ponekad je lako pristojnost zamijeniti s flertovanjem, a prijateljsku naklonjenost sa privlačnošću.

Evo 11 sigurnih znakova da se definitivno sviđate vašem prijatelju i da od vas zapravo želi nešto više:

1. Vaši poznanici vas pitaju jeste li par

‘Jednom mi je jedan frajer u klubu rekao da me nije pozvao na dejt zato što me vidio s dečkom. Zapravo, vidio me s prijateljem za kojeg sam tada mislila da mu se možda sviđam’. Ukoliko stranci i vaši prijatelji misle da ste par, to je zato što vide ono što oboje želite.

2. Kad vas zagrli, imate osjećaj da to nije samo prijateljski

Ukoliko vas vaš prijatelj jako zagrli kad vas vidi, a pri tom taj zagrljaj traje malo duže od uobičajenog prijateljskog pozdravljanja, definitivno je zainteresiran za vas. Time možda i nesvjesno pokazuje da prema vama zapravo ima jako intenzivne osjećaje.

3. Stalo se družite nasamo i radite stvari koje rade parovi

Da, vi ste kao samo prijatelji – prijatelji koji zajedno ručaju, posjećuju muzeje i idu u kino. Uvijek se družite nasamo i zajedno provodite sate i sate, a on se zapravo cijelo vrijeme nada da će se ukazati prilika da vas poljubi.

4. Imate interne šale koje on često spomene

Bilo svjesno ili ne, vaš prijatelj vam zapravo govori koliko mu se sviđa vaša posebna povezanost. Ono što bi zaista želio reći jest: ‘Pogledaj koliko nam je zabavno zajedno! Stvarno se dobro slažemo. Možda bi bilo dobro da budemo dečko i cura’.

5. Nikad ne priča kako mu se sviđa neka cura, zato što ih niti ne primjećuje

Vi znate da je vaš prijatelj singl, zabavan i zgodan, a svjesni ste i da bi mnoge cure željele biti s njim. Ipak, on nikad ne priča o drugim djevojkama, a to znači da msili da je već pronašao pravu. A ta prava ste vi.

6. Odlično se slaže sa svim vašim prijateljima

prijatelji, ljubav, par, sreca

Vi ste ga upoznali sa svojom ekipom i on se sad obožava družiti s njima? Zapravo im pokušava pokazati koliko je kul i sugerirati im da vam kažu kako bi bilo odlično da ste zajedno.

7. Stalno vam govori koliko mu je zabavno s vama

Prijatelji s kojima imate isključivo platonsku vezu nemaju potrebu tu i tamo spomenuti koliko im je zabavno s vama. No, prijatelj koji vas zapravo želi napominje vam to zato što želi stalno biti s vama (i ne samo prijateljski).

8. Uvijek vam odgovori na poruku

Naravno, svaki dobar prijatelj i prijateljica trebali bi vam uvijek odgovarati na poruke, no i najboljima se ponekad dogodi da jednostavno zaborave napisati odgovor ili im pažnju odvuče nešto drugo. No, prijatelj kojem se sviđate uvijek će vam odgovoriti na poruku jer vam želi pokazati koliko mu je stalo.

10. Kad nešto zajedno organizirate, jako je uzbuđen i želi vam ugoditi

Ovo je vrlo, vrlo jasan znak koliko mu se sviđate i koliko želi da vaš zajednički projekt uspije.

11. Zapamtio je svaku riječ koju ste mu ikada rekli

Sve što vi kažete njemu je toliko bitno da o tome sigurno razmišlja i kad je sam. Tu i tamo vam spomene nešto što ste rekli kako bi vam popravio raspoloženje ili samo pokazao da vas voli. Jer da, voli vas.

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 19:00 24.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr