hmm...

Neobično istraživanje: Solo djevojke i dečki koji pišu ovakve poruke imaju bogatiji seksualni život

Piše: Žena Net / Vrijeme: 19:00 11.01.2017 / Rubrika:
Foto: giphy
0

Ovo nam nikad ne bi palo na pamet…

Danas je komunikacija putem mobitela, društvenih mreža i svih ostalih mogućih kanala postala dijelom svakodnevice, no jeste li se ikada zapitale mogu li vam poruke, barem indirektno, otkriti je li osoba s kojom se trenutno čujete vaš potencijalni romantični partner te kakav će biti vaš seksualni život u skoroj budućnosti?

Čini se kako je to moguće, a to je pokazalo i nedavno provedeno istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 5 600 samaca, piše Super Žena. Istraživanje je provedeno na stranici za spajanje parova, Match.com, a ključna stvar koja je poveznica između vas i potencijalnog partnera čak nije ni riječ, nego emotikon.

Istraživanje je pokazalo kako samci, koji u porukama koriste emotikone, imaju bogatiji seksualni život od onih koji se ne koriste emotikonima. Također se pokazalo kako je najpopularniji emotikon koji namiguje, zatim onaj koji se crveni od srama te onaj koji šalje poljubac.

Kakve emotikone koriste dečki, a kakve koriste djevojke?

Među samcima su pak najmanje popularni emotikoni žene koja zamahuje kosom, emotikon crvenih usana i majmun koji skriva oči. I iako to baš ne znači da ćete, ako šaljete upravo ove nepopularne emotikone, biti uskraćeni bogatijeg seksualnog života, ali upozorenje je tu…

Kad je u pitanju razlika između žena i muškaraca, čini se kako single žene najviše vole emotikone poljupca i srca, dok muškarci najviše vole onaj emotikon koji se crveni. Zanimljivo…

Piše: Žena Net / Vrijeme: 19:00 11.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr