Ispovijest

‘Napravila sam sve što navodno nisam smjela na prvom spoju, a odlično smo se zabavili’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 16.08.2017 / Rubrika:
Foto: LuckyBusiness/thinkstock
0

Ono kada sve krene po krivu

“Nedavno sam bila na spoju. Prvom spoju s tim dečkom. Stvarno sam se trudila ponašati najbolje što mogu, ali nisam uspjela u tome. Napravila sam sve što nisam smjela i to ne zato što mi se ne sviđa, nego sam odlučila biti svoja. Evo i popisa stvari koje sam napravila (a navodno nisam trebala):

Zakasnila sam

Kašnjenje je uvijek nešto što želimo izbjeći, kako u svakodnevnim situacijama, tako i na spojevima. Posebno na prvom spoju. Uvijek bismo trebali imati toliko poštovanja prema ljudima s kojima se nalazimo i doći na vrijeme. Kasnila sam 15 minuta, što je užasno, a on je bio pun razumijevanja. Meni u prilog ide što je promet bio stvarno grozan. Bez obzira na kašnjenje lijepo smo se proveli pa je ovo brzo palo u zaborav.

Nisam stavila parfem

Jedno od važnijih stvari kad odlazite na spoj je da izgledate lijepo, uredno i da nosite parfem kako biste lijepo mirisali. Odjenula se jesam najbolje što sam mogla, ali sam zaboravila staviti malo parfema.

Razgovarali smo o politici

Svi vodiči, knjige, internetske stranice će vam dati jedan savjet kojeg bi se trebali pridržavati dok ste na spoju. Nikada ne spominjite politiku, religiju ili novac na prvom spoju. Ali, jednostavno je nemoguće ne pričati o politici i današnjim događanjima. Nismo razgovarali samo općenito o politici, već sam podijelila i neka svoja osobna mišljenja, od kojih su neka kontroverzna. Rekao je da je uživao u razgovoru sa mnom jer mnoge se žene ne bi dotakle te teme, što znači da je imao dublju komunikaciju sa mnom nego s drugim ženama.

Razgovarali smo o njegovim bivšima

Pitala sam ga o drugim ženama. Ne jer sam ljubomorna ili ljuta, nego me zanimalo kako su prošle njegove prijašnje veze. Nema smisla ulaziti u vezu s nekime tko još pati za svojom bivšom djevojkom. A jedini način kako saznati kakva je situacija je otvoreno ga pitati.

Prosula sam hranu po sebi

Naravno, ne namjerno. Sjedili smo za visokim stolom i nisam mogla približiti stolicu koliko sam htjela. Dok sam ga gledala krivo sam procijenila udaljenost od tanjura do usta i dogodilo se. Nije baš bio neki seksi trenutak, ali smo se oboje dobro nasmijali.”

I da, zapravo je savjet na kraju priče taj da uvijek budete svoji, a ako je ta osoba prava za vas, bit ćete mu simpatični baš onakvi kakvi jeste. ;)

Izvor: Huffington Post

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 16.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr