Pazi, vruće!

Molit ćete za još: Garantiramo da ćete ove tri seksualne igrice zavoljeti čim ih isprobate

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:34 20.04.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Malo su drukčije od onih uobičajenih

Osvježavanje seksualnog života nikada nije na odmet, tako da svaki savjet dobro dođe. Nemojte kriviti nedostatak vremena, umor ili nešto treće za monotoniju u vašem intimnom životu, već se potrudite začiniti stvari uz ove tri zanimljive aktivnosti:

1. Ispunjivač želja

Ovo je vrlo zabavan način za istraživanje i materijaliziranje seksualnih fantazija. Nagovorite partnera da oboje napišete neke svoje fantazije na komadiće papira koje potom smotate i ubacite u kapu ili šešir.

Da stvari budu još zanimljivije, sortirajte papiriće u tri šešira. U prvom neka budu malo ‘blaže’ fantazije, u drugom one pikantnije, a u trećem najluđe i najperverznije. Izmjenično izvlačite papiriće i polako ostvarujte ono o čemu maštate. Ako vam se nešto od toga ne sviđa, uvijek možete uložiti veto :)

2. Igrice u javnosti

Seks na javnom mjestu uvijek je uzbudljiv baš zbog te mogućnosti da vas netko uhvati ili potajno gleda. No, kako stvari ne bi previše eskalirale pa da završite u novinama ili na policiji, svakako bi bilo dobro izabrati mjesto gdje vas nitko neće moći vidjeti.

Međutim, neke vruće igrice možete isprobati čak i okruženi hrpom ljudi. Odjenite haljinu ili suknju ispod koje nećete imati apsolutno ništa, a prsti vašeg partnera mogu vas istraživati, primjerice, u liftu ili kinu. Sumnjamo da će netko primijetiti čime se bavite.

3. Draženje do granice ludila

Dizanje napetosti i lagano zadirkivanje vašeg partnera može ga toliko izludjeti da će jedva izdržati do kraja dana kada je samo vaš. Seksi poruke, papirić zanimljivog sadržaja u jakni, napaljujuća fotka iz wc-a na poslu… svime time još više ćete pojačati obostranu želju za intimnošću i seksom i nećete moći skinuti ruke jedno s drugoga kada se napokon nađete sami.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:34 20.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr