Zanimljivo...

Mogu li snovi u kojima varate partnera pozitivno utjecati na vašu vezu? Mogu, a evo i zašto

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 10.09.2017 / Rubrika:
Foto: Fernando Garcia/flickr
0

Snovi mogu imati snažan utjecaj na vaš život. Ako im to dopustite

Ako ste u vezi i sanjate kako varate svog partnera, sigurno ćete o tome razmišljati barem iduće jutro ili ćete se pitati zašto ste uopće sanjali takvo što. Bustle donosi odgovor na pitanje što ovakav san znači i kakav utjecaj može imati.

Da, može utjecati na vašu vezu

Brand madraca Amerisleep napravio je istraživanje upravo na ovu temu. Ispitano je 1.000 ljudi, a otkriveno je kako je jedan od četiri čovjeka sanjao da vara partnera ili da partner vara njega. Mnogi ispitanici misle kako ovakav san može rezultirati nervozom i poljuljanim povjerenjem u njihovoj vezi.

Stručnjakinja za snove Lauri Loewenberg kaže: “Snovi u kojima varate su jedni od najčešćih snova i mogu utjecati na vašu vezu. Osjećaji koje osjećamo dok sanjamo su stvarni i mogu utjecati na naše stanje kada se probudimo.”

Što kada sanjate da vas partner vara

Loewenberg kaže da u ovom slučaju dolazi do osjećaja izdaje ili ignoriranja i da se na te osjećaje treba obratiti pozornost. Ovakve stvari nisu posljedice loše veze, već najčešće neke treće stvari u vašoj vezi koja zauzima preveliku pažnju.

Ovo sanjate jer se osjećate izostavljeno i jer ne dobivate dovoljno pažnje. Ako se ovaj san stalno ponavlja, a ne vjerujete kako vas partner vara, razgovarajte zašto se osjećate loše. Možda biste samo trebali provesti više vremena zajedno.

Što kada sanjate da vi varate partnera

“Kada spavamo naša nas podsvijest vodi na putovanje, a mi ne možemo utjecati na to”, izjavila je Victoria M. Beltran, seksualna edukatorica. Možda ste vidjeli nekog zgodnog ili tijekom dana razmišljate o seksu. Možda se samo niste dugo seksali. Sve ovo može uzrokovati snove u kojima vi varate, ali to ne znači da to stvarno i želite napraviti u životu. Ne radi se o nikakvoj velikoj stvari. To je samo fantazija.

Zašto vas ovakvi snovi mogu zbližiti?

Mogu skrenuti pažnju na bitne stvari vaše veze koje morate riješiti. S druge strane ne biste trebali pridavati previše pažnje svojim snovima i ne biste im trebali dopustiti da vladaju vašim životom. Zapamtite kako je bitno ono što radite kada ste budni.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 10.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr