KAD STE U GOSTIMA ZA BLAGDANE

Krevet vam stalno škripi tijekom seksa? Ovih 5 ‘tihih’ poza pružit će vam jednako zadovoljstvo

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:30 28.12.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Zakidanje za zadovoljstvo ne dolazi u obzir

Nemaju svi svoje stanove i kuće u kojima se mogu neometano i glasno seksati pa su primorani snalaziti se na brojne druge načine. Osim toga, mnogi od nas za blagdane su u gostima kod svojih ili njegovih roditelja, rođaka, prijatelja… A na godišnjem zakidanje za zadovoljstvo ne dolazi u obzir,stoga sve što nam preostaje je tihi seks.

Suzdržavanje od stenjanja i mrmljanja može biti itekako uzbudljivo jer sve što vidite jesu ekspresije na licu partnera što stvara neke posebne iskre. Ako vam veći problem stvara škripavi krevet, evo u kojim se pozama možete jednako zabaviti, a nitko vas neće čuti niti pozivati na red.

1. Žlica


 

Položaj žlice ili spooning vrlo je zahvalan za tihi seks jer ne zahtijeva previše micanja, a uživancija je zagarantirana. Za one koji ne znaju – muškarac obično leži iza žene koja je priljubljena uz njega. Škripanja gotovo da i nema kod ovog položaja.

2. Doggy style na rubu kreveta

Zanimljiva, a ne zahtjevna poza – nalsonite se podlakticama na rub kreveta, a partner obavlja posao iza vas.

3. Gimnastičarska poza

Nešto izazovnija poza – žena se raširenih nogu drži za gležnjeve, dok je partner odostraga.

4. Stojećki

Ovaj položaj skoro uopće ne stvara buku, a pruža odličan užitak. Jedino na što morate pripaziti da se ne seksate uza zid koji dijeli spavaću sobu s nekim drugim, akko bi još umanjili mogućnost buke. Seks s nogu možete iskoristiti i u tuš kabini, gdje je voda veliki filter buke.

5. 69

Seks nije samo penetracija, već sve vezano uz tjelesno zadovoljstvo, poput poze 69. Ovako istovremeno uživate i vi i vaš partner, a nema pomicanja namještaja i škripanja kreveta.

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:30 28.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr