Jedna osobina je najvažnija

Konačno objašnjeno zašto u mladosti patimo za lošim dečkima, a kasnije biramo mirne tipove

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:00 01.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Avantura nas je oduvijek privlačila, ali…

Sigurno vas je barem jednom životu privukao drzak muškarac koji točno zna što želi, privlači ga avantura i to ga čini još poželjnijim. Na ovakve frajere većinom padamo u osjetljivim tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetima kada se još tražimo.

Novo istraživanje iz Michigana kaže da nas arogantni i egoistični tipovi privlače dok smo još nezrele nesigurne djevojke, a kada odrastemo i počnemo razmišljati dugoročno, tada ćemo prije odabrati pouzdanog, mirnijeg muškarca.

Zašto je to tako?


Bez obzira na smisao za humor i šarm koje žene tako često svrstavaju u najpoželjnije osobine muškaraca, još važnija je skromnost. Oni muškarci koji ne guraju sebe u prvi plan i ne odaju dojam da bi dominirali partnericom na svim poljima, poželjniji su partneri za dugoročnu vezu, odnosno brak.

Koliko god nas privlačili markantni loši dečki, na kraju ćemo se uvijek odlučiti za onog koji u nama jedini može proizvesti onaj osjećaj povezanosti i sigurnosti.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:00 01.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr