Sitnica

Izgubljeni u monotoniji? Ovaj jednostavan trik dokazano povećava želju za seksom, hoćete li ga probati?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:30 16.05.2017 / Rubrika:
Foto: Digital Vision./Thinkstock
0

Iznenadit ćete se koliko je zapravo učinkovit

Bilo da ste u dugoj vezi ili single, sigurno barem jednom dnevno pomislite na seks ili nešto povezano s njim. Ako ste s nekim već duže vrijeme, sigurno vam je važno kakav vam je seksualni život. Nećemo se zavaravati, svaka veza upadne u seksualnu monotoniju što nije znak za alarm već podsjetnik da bismo strast trebali redovito održavati.

Tim psihologa, piše Instyle, proveo je tri istraživanja na 245 heteroseksualnih pojedinaca na Interdisciplinarnom centru u Herzliyji u Izraelu kako bi doznali što ljude točno uzbuđuje kako bi se upustili u seksualne odnose.


U prvom su jednoj grupi kandidata pokazane fotografije ili videa seksualne tematike, dok su drugoj grupi pokazane fotografije neutralnog sadržaja poput mačaka. Ništa iznenađujuće, grupa koja je bila izložena vizualnim seksualnim stimulansima lakše se s osobom preko chata potom uključila u osobniji razgovor.

Gurit Birnbaum, glavni istraživač, kaže kako imamo prirodnu potrebu povezivati se s drugim ljudima. Seksualne primisli, dakle, stvaraju želju za emocionalnim povezivanjem.

Što možemo zaključiti iz ovoga? Da je potrebno samo pustiti mašti na volju i zamisliti seksualni scenarij jer će u vama to pobuditi želju za intimnim stapanjem s drugom osobom, a tako ćete i privući moguću priliku, odnosno stvorit ćete je sami ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:30 16.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr