Vježbom do savršenstva

Dosta je bilo: Muškarci bi ovih 11 stvari stvarno trebali izbjegavati kod izvođenja oralnog seksa

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 19:00 31.10.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Molimo vas, izbjegavajte broj pet

Malo koja žena ne voli da je muškarac zadovolji tamo dolje, a ako frajer dobro zna što radi, zadovoljstvo može biti eksplozivno. No, postoje umškarci koji se u sektoru donjem ne snalaze baš najbolje pa su im itekako potrebni savjeti što nikako ne bi smjeli raditi.

Evo što je sve zabranjeno:

1. Agresivno napadanje klitorisa

Klitoris je osjetljiv i delikatan organ kao i penis te s njim morate postupati nježno, ali i odlučno. Česta greška koju muškarci rade kada je klitoris u pitanju jest da se koncentriraju samo na njega, zanemarajući male i velike usne. Cijelo to područje je prepuno živčanih završetaka, ne samo klitoris pa treba obuhvatiti sve.

2. Ljutnja kada vas usmjeravamo

Ne, bolje da šutimo i trpimo ono što nam ne paše, samo zato da si vi ne biste pomislili kako nešto ne znate? Zapamtite, naše davanje feedbacka na ono što radite nije osobni napad na vas i vaše umijeće već samo smjernica kako ćete nas najlakše i najbolje zadovoljiti.

3. Pravac dolje

Dajte nas malo ljubite i mazite po grudima, trbuhu, vratu, bedrima. Ne trebate odmah prelaziti na sredinu,sve ostalo nas jednako uzbuđuje.

4. Pogled nije nužan

Za razliku od muškaraca, pogled u oči tijekom oralnog seksa nije nešto na što se posebno obaziremo niti nam je potrebno.

5. Pitanje jesmo li blizu

Ono ne govori ništa drugo nego da vam je već dosta i da nas hoćete požuriti. Nema većeg turn down-a od toga.

6. Ponašanje poput seks-čarobnjaka

Cijenimo kada znate što radite i dobri ste u tome i bez problema ćemo vas pohvaliti, ali nećemo vam zato dati orden. Hvaljenje na velika usta kako znate zadovoljiti ženu totalno je nepotrebno.

7. Ne zanima vas što volimo

A isto se niste usudili ni pitati. Nije svaka žena ista niti voli dodirivanje na isti način. Tko pita, ne skita.

8. Zaustavljanje kada ne treba

Ako vam kažemo ‘nemoj stati’, to ne znači da morate ubrzati nego jednostavno nastaviti raditi baš to što ste radili, bez varijacija.

9. Nepromišljeno guranje jezika u vaginu

Jezik nije mali penis koji možete staviti unutra i onda samo čekati. Na što? Limunadu? Igrajte se, nemojte čubiti na jednom mjestu.

10. Izbjegavanje klitorisa

Slično kao i kod pretjerivanja sa stimulacijom samo tog dijela, potpunim izbjegavanjem poručujete da nemate pojma što radite.

11. Priznanje da jednostavno ne volite pružati oralni seks

Ne možemo vam garantirati da ćemo ostati s vama. Veza ne može preživjeti dvostruke standarde u bilo kojem obliku.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 19:00 31.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr