Prekrižite ih

Anti-erotično ponašanje: Neke poteze u krevetu doslovno zaboravite jer ne donose nikakvu korist

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:02 20.08.2016 / Rubrika:
Foto: Flickr
0

Iako postoji bezbroj načina da seks učinite nezaboravnim, neki potezi zaista mogu izazvati pravu katastrofu

U seksu, kao i u vezi, najvažnija je komunikacija jer ugoda i zadovoljstvo prvenstveno se nalaze u mozgu, a tek onda u intimnim dijelovima. Otkrivamo vam koje je poteze bolje izostaviti.

Nemojte stavljati partnera u centar pažnje

Želja i trud da se zadovolji partner je jedna stvar, ali isključivo pružanje bez primanja, sasvim je druga, nepoželjna stvar. Neka se i on potrudi oko vas! Vaša reakcija
i spoznaja da ste zadovoljeni snažan su stimulans za njegovo uzbuđenje i, naravno, za njegov ego. Zbog ove interakcije, zajednička noć bit će uzbudljivija.

Ne fokusirajte se samo na očigledno

Uvjereni ste da znate gdje on želi da ga dodirujete, ali činjenica je da postoji više od jedne do dvije muške erogene zone. Pružite mu kompletno tjelesno iskustvo – uključujući vrat, uši, bradavice. On neće moći predvidjeti vaš sljedeći dodir, a ova slatka neizvjesnost će svakako pojačati njegovo zadovoljstvo, a zauzvrat i vaše.

Ne budite previše razuzdani

Možda vam isprobavanje novih poteza i tehnika djeluje kao izazovna ideja, ali preveliko udaljavanje od vaše sigurne, poznate zone može prilično zbuniti i uplašiti vašeg partnera. Zapamtite da su komunikacija i bliskost ključne riječi za zadovoljstvo u seksu. Sasvim je u redu da se držite jednostavnih stvari. No, nismo svi isti i ne odgovaraju svima iste stvari u seksu. Razgovarajte s partnerom, neka vam on kaže što voli.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:02 20.08.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr