Urban & 4 s Kunderom u Aquariusu!

Urban & 4 održat će u srijedu, 20.06. koncert u zagrebačkom klubu Aquarius. Zagrepčani će premijerno imati priliku uživo čuti pjesme s novog, tek objavljenog izdanja Kundera.

Pjesme s Kundere, kao i istoimeni najavni singl, već osvajaju radijski prostor, a svi koji su, makar i jednom, bili na koncertu Urbana & njegove ‘četvorke’ znaju da ih očekuje vrhunska svirka.

Osim pjesama s novog izdanja – Kundera (Atom), Fasum aga (Ubrzanje), Ako se napijem do smrti (Mol) i drugih – Riječani će odsvirati i mnoge druge pjesme zbog kojih ih i svrstavaju u sam vrh regionalne rock scene i zbog kojih se za njihov koncert uvijek traži ulaznica više.

Damir Urban i na novom izdanju potpisuje sve tekstove, dok glazbu potpisuje dijelom sam, a dijelom supotpisuje sa svim ili pojedinim članovima benda – Sandijem Bratonjom, Marcom Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom. Kundera je snimljen u travnju ove godine u improviziranom studiju na Žumberačkoj gori, a inspiriran je knjigom “Besmrtnost”, remek djelom češkog pisca Milana Kundere.

Pretprodaja ulaznica:
Ulaznice u pretprodaji, po cijeni od 80 kuna, potražite u Aquarius Music Shopovima (Branimir centar – kneza Branimira 29, Varšavska 13, Maksimirska 16), na Cedeteriji.hr i u klubu Aquarius. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 100 kn.

Povratak na Net.hr