A vikend u Kerempuhu provode…

U Satiričkom kazalištu Kerempuh od 18. do 20. listopada bit će prikazane četiri predstave, a ovom prilikom najbržim čitateljima podijelili smo besplatne ulaznice.

Za svaku predstavu podijelili smo 2×2 ulaznice:

Petak, 18. listopada u 20 sati, Kod Martinovih
Branka Čelar
Egilija Tolić

Subota, 19. listopada u 20 sati, Krletka
Radmila Kordić
Renata Horvat

Subota, 19. listopada u 23 sata
Noćna scena – Postdiplomsko obrazovanje u izvedbi Vilija Matule

Maja Jakšić
Goran Zrnčić

Nedjelja, 20. listopada u 20 sati, Gospođa ministarka
Željka Turkalj
Božidar Husnjak

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Petak, 18. listopada u 20 sati
Kod Martinovih – prema motivima komedije E. Labichea Najsretniji od trojice, najnovija hit komedija satiričkog kazališta Kerempuh

Subota, 19. listopada u 20 sati
Krletka
Autor Krletke Jean Poiret fracuski je glumac, redatelj, scenarist i naravno – dramatičar. Tekst je napisan 1973.godine i iste godine praizveden u Parizu. Sam pisac igrao je glavnu ulogu, a predstava je postala pravi hit, osigurala svom autoru svjetsku slavu i doživjela čak 2000 izvedaba! No, to nije sve: 1978.po njoj je snimljen čuveni film La cage aux folles, zatim 1983. na Broadwayu ponovo uspješnica prema ovom komadu – no ovog puta riječ je o mjuziklu. I na kraju – 1996. snimljen je američki remake francuskog filma u kojem igraju Robin Williams, Nathan Lane, Gene Hackman i taj isto tako osvaja publiku.
A sada, Krletka i u Kerempuhu! Dođite i uvjerite se zašto!

Subota, 19. listopada u 23 sata
Noćna scena – Postdiplomsko obrazovanje u izvedbi Vilija Matule
U svojoj novoj monodrami Vili Matula iznova osvaja jedinstvenom glumačkom osobnošću. Na urnebesno duhovit način on progovara o trenutno najperspektivnijem zanimanju u Hrvatskoj – zanimanju kriminalca.

Nedjelja, 20. listopada u 20 sati
Gospođa ministarka
Gospođa ministarka najpoznatija je komedija Branislava Nušića i kultno djelo uz kojeg su se smijale mnoge generacije. Bogatstvo ovog političkog vodvilja njegov je jedinstven dijalog te prikaz niza upečatljivih karaktera. Malograđanski moral, licemjerje, pohlepa i bolesna ambicija samo su neke od tema na koje nailazimo. Vidjet ćemo što se događa kad jednog dana, posve neočekivano, prosječan čovjek biva izbačen iz svoje svakodnevice i dobiva vlast. Na koje nas sve načine želja za moći mijenja te na što smo sve spremni da bismo ostali na vlasti. Politika mijenja svoja odijela, ali što se drugo uistinu mijenja, to je pitanje. Suočeni s posljedicama smijemo se drugima ili sebi, ali potiho, tajno jer nikad ne možemo biti sigurni tko će sutra biti vlast.

Povratak na Net.hr