Bal iz snova uz Zagrebačku filharmoniju!

Budite uz orkestar Zagrebačke filharmonije, maestra Leopolda Hagera, sopranisticu Lidiju Horvat-Dunjko i tenora Tomislava Mužeka na tradicionalnom Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije koji će se održati u ponedjeljak, 30. prosinca.

Najbržem čitatelju koji je prvi točno odgovorio na kviz koji smo objavili u ponedjeljak, 23. prosinca podijelili smo 1×2 ulaznice za tradicionalni Filharmonijski bal.

Dobitnik:
Božena Banović

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Filharmonijski bal Zagrebačke filharmonije ove je godine i dio trodnevnog obilježavanja velike, 40. godišnjice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog koja će završiti u slavljeničkom prednovogodišnjem duhu, u bečkoj maniri.

U ponedjeljak, 30.12. s početkom u 20:30sati budite dio slavljeničke atmosfere i uz zvuke arija, valcera i polki obitelji Strauss, plesa i druženja otpratite s nama Staru te dočekajte Novu 2014. godinu.
A da zabava i veselje potraju još dugo u noć, pobrinut će se članovi Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod vodstvom Josipa Cvitanovića uz pratnju anđeoskog glasa Martine Thomas, Ricarda Luquea i Nikole Jarkija.

U ovoj “zvjezdanoj večeri” upoznat ćemo još jednu mladu glazbenu zvijezdu: Na koncertu će biti dodijeljena prestižna Nagrada za “Mladog glazbenika godine” Zagrebačke filharmonije i Zagrebačke banke.

Ulaznica je sve manje, pa iz Zagrebačke filharmonije poručuju da se požurite na blagajnu Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na http://www.ulaznice.hr.

Baš kao u Beču – „bal iz snova” uz Zagrebačku filharmoniju! Podignimo zajedno čašu šampanjca i nazdravimo Novoj 2014. godini! Živjeli!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr