Play ponuda

VIDEO: / Najgluplji pokušaj pljačke snimljen kamerom

shimmer fallback

Dvoje nesposobnih pljačkaša nije uspjelo opljačkati draguljarnicu, ali je njihovu nevjerojatnu akciju u potpunosti zabilježila sigurnosna kamera.

21.10.2010.
18:13
Play ponuda

Policija je uhitila dvoje ljudi nakon što je njihov pokušaj pljačke draguljarnice u blizini El Pasoa (Texas, SAD) osujećen.

Nadzorna kamera snimala je 44-godišnju Noemi Duchene i 45-godišnjeg Luisa Del Castillo kako dolaze ispred draguljarnice Estate & New. Na snimci se vidi da Del Castillo gura invalidska kolica u kojim se nalazila Duchene.

Žena u jednom trenutku ustaje iz kolica, pokriva glavu i gornji dio tijela velikom vrećom za smeće i upada u trgovinu, dok je njen pomoćnik čeka ispred.

Pljačkašica je blagajnici zaprijetila kuhinjskim nožem i zatražila 'sve'. Vlasnica trgovine Linda Bradely vidjela je što se događa te je izvukla pištolj i uperila ga u zamaskiranu ženu.

Njih dvije su se potom naganjale po trgovini, sve dok jedna mušterija nije sustigla pljačkašicu te su je zadržali dok policija nije stigla. Njen pomagač i dalje ju je strpljivo čekao ispred, pa je i on uhićen po dolasku policije.

Par inače živi u stanu preko puta draguljarnice.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1

Play ponuda
Play ponuda