VARALICE I PRELJUBNICI / Osam nevjerojatnih priča o nevjeri

shimmer fallback

Varanje je, nažalost, vrlo čest fenomen, no postoje neke priče o nevjeri koje su stvarno nevjerojatne.

30.4.2015.
15:57
Play logo

1. Kinez sa 17 djevojaka uhvaćen u bolnici

Kad je Kinez Yuan završio u bolnici nakon automobilske nesreće, bolnica je kontaktirala osobe za koje su mislili da su mu bliska obitelj. No, u bolnicu su došle njegove djevojke - njih 17.

Naravno, do susreta je svaka od njih mislila da je jedina, no na kraju se pokazalo da je Kinez hodao s brojnim ženama u dobi od 20-40 godina i na razne načine izvlačio novac od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, cure nisu jedine koje je prevario. Imao je diplomu inženjera koju je krivotvorio, a zapravo je završio samo srednju školu.

http://player.ooyala.com/iframe.js#ec=ZhcndkdDq-9K_Kz3l8Df5zkndh8OMYCx&pbid=ZTIxYmJjZDM2NWYzZDViZGRiOWJjYzc5

2. Tri cure okupile se kako bi iznenadile svojeg dečka.

Charlie Fisher imao je samo 20 godina kada su tri njegove djevojke saznale da nisu jedine. Dočekale su ga zajedno na aerodromu i vikale mu: 'Lažov, lažov!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom snimile su i selfie koji je postao viralni hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Bigamist uhvaćen nakon što je obilježen za ice bucket challenge na Facebooku.

Bigamist je završio u zatvoru nakon što je prva žena otkrila njegovu drugu obitelj kada je označen za ice bucket challenge na Facebooku. Andrew O'Clea (36) rekao je svojoj drugoj supruzi da je u programu zaštite svjedoka te da će morati dugo izbivati od doma. Čak se pojavio s pet sati zakašnjenja na porodu djeteta, prerezao pupčanu vrpcu, a onda pobjegao tvrdeći da mora otići s policijom.

Njegova prva supruga uhvatila ga je i prijavila policiji kada ga je vidjela označenog na ice bucket challenge videu, a onda otkrila slike s drugog vjenčanja. Zbog bigamije je završio na 8 mjeseci u zatvoru, no njegova druga supruga ostala je uz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Majka i kći se potukle nakon što su saznale da hodaju s istim muškarcem.

Policija je zaprimila dojavu o dvije žene koje se tuku u salonu za pedikuru. Kada su stigli, zatekli su majku i kći koje su se tukle jer su saznale da izlaze s istim muškarcem.

Sve je započelo razgovorom o muškarcima koje su upoznale online, da bi na kraju shvatile da su zaljubljene u istog muškarca. Na kraju su se pomirile, no nije poznato koja je 'osvojila zgoditak'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Žena s 10 supruga.

Žena iz New Yorka u 11 se godina udala za 10 muškaraca, s time da je neke od njih zaboravila razvesti. Prvi put se udala s 23 godine, no od tada nije mogla prestati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je vrijeme bila istovremeno u braku s 8 supruga, a trenutačno je u braku sa 'samo' 4. Žena sada ima 39 godina, a sve je navodno bila prevara zbog dobivana državljanstva.

6. Ljubavnici uhvaćeni nakon što su zapeli za vrijeme seksa.

Sasha Ngema (34) bila je sa svojim mladim ljubavnikom kada su zapeli za vrijeme seksa. Kada ih je suprug pronašao, ubrzo se skupilo oko 2.000 ljudi koji su ih htjeli vidjeti što se događa.

Počele su kružiti glasine da je muž bacio urok na vaginu svoje supruge kako bi je uhvatio u nevjeri, no puno je vjerojatnije da se radi o rijetkom medicinskom slučaju kada se vagina toliko stisne oko penisa da ih se mora silom razdvojiti, što su liječnici i učinili nakon što su ih odveli u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Rudara koji je bio zarobljen u rudniku 69 dana dočekala i ljubavnica.

Za vrijeme krize koja se odigrala u Čileu 2010. godine, a u kojoj je 33 rudara zarobljeno u rudniku, Yonni Barrios postao je poznat po tome što su ga po izlasku dočekale i supruga i ljubavnica.

Žene su se skoro potukle na dočeku pa su ih prisutni razdvojili. Na kraju ga je dočekala ljubavnica, dok se supruga držala po strani.

Play logo

8. Varalicu uhvatile Googleove kamere.

Ruski muškarac postao je predmetom sprdnje nakon što su ga u nevjeri uhvatile Googleove kamere koje su slikale ulice. Njegova dugogodišnja djevojka slučajno ga je vidjela te ga je jednog dana kada se vratio s posla posjela za kompjuter i rekla mu da potraži nešto na karti. Kada je pronašao sebe s ljubavnicom pod rukom, sve je priznao no rekao je da mu druga žena ništa ne znači. Ipak, djevojka mu se nije smilovala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo