'UNIŠTILA SI MU ŽIVOT' / Udana profesorica (27) poseksala deset godina mlađeg učenika te se ispred suda suočila s njegovom ogorčenom majkom

Image

Bijesna majka je Reagan Anderson nazvala grabežljivicom

22.11.2023.
10:05
VOYO logo

Reagan Anderson (27), supruga i majka dvoje djece, suočena je s dvije točke optužnice za seksualno zlostavljanje 17-godišnjeg učenika Akademije Holly Hill, izvijestili su američki mediji.

Bivša nastavnica iz Južne Karoline uhićena je prošlu srijedu, i to nakon što je navodno dvaput seksualno iskoristila deset godina mlađeg dečka. Prvi puta 22. listopada u jednoj kući te drugi puta 28. listopada na parkiralištu ispred Pizza Huta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka žrtve u četvrtak je oštro osudila nastavnicu tijekom saslušanja:

"Anderson je učiteljica i prijateljica koja je zloupotrijebila naše povjerenje i prekršila svoju zakletvu kao odgajateljica. Uništila je život našem sinu", kazala je majka tinejdžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Moj sin je trebao biti usredotočen na to da bude igrač američkog nogometa, mladić sklon uživanju u životu na zaigran i bezbrižan način, ali ova grabežljivica ga je lišila te mogućnosti.

Niti jedan igrač američkog nogometa, odnosno sportaš nije siguran u našoj zajednici sve dok je ova žena na slobodi", prisnažila je ogorčena majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je Anderson odredio jamčevinu u iznosu od 2500 dolara i zabranio joj da kontaktira žrtvu ili njegovu obitelj, a kasnije ju je pustio na slobodu uz GPS monitor.

Anderson je svom učeniku navodno slala i fotografije na kojima je bila obnažena, a nakon što su školom počele kružiti glasine, ravnateljstvo te privatne obrazovne ustanove je 8. studenoga kontaktiralo šerifov ured.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju Akademije Holly Hill roditeljima je poručeno da Anderson više nije zaposlenica škole te je istaknuto uprava surađuje s uredom šerifa okruga Orangeburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

---

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo