PROŠAO GOTOVO NEOKRZNUT / Uvjeren je da mu je nadnaravno stvorenje spasilo život u teškoj prometnoj nesreći, sam Sin Božji!

Krivac za nesreću, prema tumačenju taksista, bio je anđeo smrti

19.7.2021.
8:49

Carlos De La Fe, 27-godišnji taksist iz Kolumbije, ostao je prije nekoliko dana pukim čudom živ. Iz vozila je izašao praktički neokrznut unatoč tome što je zaštitna ograda probila vjetrobransko staklo i prošla duž cijelog vozila.

Premda je ta činjenica već sama po sebi fascinantna, De La Fe je okupljenim ljudima ispričao još nevjerojatniju priču, a kaže da su u sudar bila uključena nadnaravna stvorenja!

Prema njegovu opisu incidenta, nekakav tamnoputi muškarac iznenada se pojavio na cesti i orkestrirao nesreću. Na njegovu čelu je bio ispisan broj 666, a pogled mu je sijao takvim strahom da je De La Fe odmah pomislio da će umrijeti.

Taj tamnoputi muškarac bio je izravni krivac što je zaštitna ograda probila vozilo, međutim De La Fe vjeruje da ga je spasilo divovsko stvorenje u čijem se pogledu jasno mogao razaznati plamen.

To biće je govorilo bez da je otvaralo usta, te De La Fe tvrdi da ga je izvuklo iz smrskanog automobila. Prema njegovu tumačenju, taj div bio je sam Isus Krist, dok se u tijelu tamnoputog muškarca ukazao glavom i bradom anđeo smrti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen