PREJEZIV VIDEO / Snimao je sina kako pleše i naknadno spoznao da je uz njih u sobi boravio i duh nekog dječaka!

Autor je naveo da su svojedobno i klinci njegove djevojke prijavili da su u jednoj od soba vidjeli nekog mališana

14.7.2021.
8:56
Screenshot

Na društvenoj mreži Reddit prije dvadesetak dana objavljen je video koji će vas dobro prožeti jezom, pa i unatoč tome ako ste navikli na horore filmove ili paranormalne prizore na društvenim mrežama.

Objavio ga je jedan korisnik u ime svog prijatelja, koji punih 12 godina nije primijetio da se na jednoj njegovoj snimci pojavljuje i duh nekog djeteta.

Njegov sin Dan tog je dana plesao uz jedan od hitova grupe Green Day, no otac je tek nedavno uvidio da se sredinom videa iza leđa njegova sina krije i drugo dijete.

Dječaci su se u jednome trenutku čak i pogledali, Dana prisutnost drugog djeteta nije uznemirila, a ta figura mališana potom je nestala iz kadra (kreće se iz smjera desnog kuta prema lijevo).

U nastavku ćemo vam prikazati originalni zapis s YouTubea, ali i usporenu snimku koja će vam pomoći da bolje vidite cijelu sablasnu scenu. Ovoj priči je izuzetno zanimljivo dodati da se nedavno ispod objave oglasio i sam Danov otac, koji je naglasio da još uvijek živi u istoj kući.

Kazao je da su svojedobno i klinci njegove djevojke prijavili da su u jednoj od soba vidjeli tog mališana, a svemu je dodao da on i njegov cimer svako toliko vide nekakvu sjenu kako prolazi kućom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen