SKANDAL U KANADI: / Pohotni i pripiti građevinci usred radnog mjesta drpali prelijepu plavušu uz pjesme Arkanove udovice, Cece

Navodno je jedan od muškaraca toga dana slavio odlazak u mirovinu

19.4.2021.
18:41

Nekoliko zaposlenika jedne kanadske građevinske tvrtke otpušteno je nakon što je u javnost dospio skandalozan video u kojem je prikazano kako se pripiti zabavljaju sa zanosnom striptizetom na radnome mjestu, prenosi Global News.

Svi na burzu

Video se tijekom vikenda pojavio na društvenim mrežama, a nastao je u gradu Miltonu, što su potvrdili i dojučerašnji poslodavci muškaraca prikazanih na snimci.

Navodno je jedan od nazočnih toga dana slavio odlazak u mirovinu, no za sobom je povukao još petoricu na burzu jer je društvo prekršilo sva pravila ponašanja.

Orekršili sve što su mogli

Naravno, izuzev činjenice što su na radnom mjestu pili i trljali se o striptizetu, zamjereno im je također i to što su prekršili sve sigurnosne mjere, od toga da na gradilištu nisu nosili zaštitnu opremu, do toga da su zanemarili i sve epidemiološke mjere (tog je dana samo u Ontariju zabilježeno preko 4700 novih slučajeva).

Gledatelji s ovih prostora koji su imali priliku vidjeti video, a tijekom vikenda je to bilo gotovo nemoguće jer se pojavio na svim društvenim mrežama, uz to su mogli zamijetiti i da je zabava usred Kanade održana uz pjesmu 'Trepni' Svetlane Cece Ražnatović, udovice ratnog zločinca Arkana.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali