Play ponuda

SAN SNOVA OBOŽAVATELJA MCDONALD'SA: / Netko će osvojiti 24-karatnu zlatnu karticu i jesti besplatno sljedećih 50 godina

Image
Foto: getty images

Imamo jako zanimljive vijesti za sve fanove Mcdonaldsa.

13.8.2018.
14:45
getty images
Play ponuda

Ovaj gigant brze prehrane nudi mogućnost osvajanja 24-karatne zlatne kartice koja će sretnom dobitniku osigurati besplatnu hranu slijedećih 50 godina, piše Mirror.

Doživotno siti

Kartica dolazi u obliku kućišta za mobitel s ugraviranim imenom dobitnika tako da ju se može pokazati svim prijateljima. No ako dobitniku desetljeća besplatne hrane i fensi kućište za smartfon ne budu djelovali dovoljno zanimljivo, moći će odabrati i novčanu nagradu.

Natjecanje se odvija na McDonaldsovoj aplikaciji i sve što ljudi trebaju napraviti je prijaviti se i naručiti neki obrok do 24. kolovoza. Kako bi povećali svoje šanse za dobitak, mušterije će moći svaki dan do kraja natjecanja raditi još po jednu narudžbu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Dijeljenje kartice ekskluzivno ide preko McDonaldsove aplikacije, koja omogućuje mušterijama da same izaberu što će i kako naručiti", rekao je glasnogovornik McDonaldsa. Nažalost, u ovoj promotivnoj akciji mogu sudjelovati samo osobe starije od 13 godina koje žive u SAD-u.

I to smo dočekali: U McDonaldsu se od sada može pojesti burger s Nutellom i izgleda prilično slasno

Ovo je velika godina za McDonalds jer njihov najpoznatiji hamburger Big Mac slavi svoj 50. rođendan. Samo prošle godine prodano je 1,3 milijarde Big Macova.

Play ponuda
Play ponuda