POREMEĆENO / Razbio zid čekićem i pronašao lutku s jezivom porukom: 'Prve vlasnike sam izbola 1961. Nadam se da spavaš dobro...'

32-godišnji britanski osnovnoškolski profesor uzeo je čekić i razbio zid da bi u njoj ugledao lutku djevojčice s porukom koja led krv u žilama

20.9.2021.
14:12
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanac Jonathan Lewis sav sretan prošlog tjedna je preuzeo ključeve svog novog doma u Liverpoolu, a potom se šokirao otkrićem plišane lutke sa zastrašujućom porukom.

Nakon što je ušao u novi dom odlučio je istražiti prostoriju ispod stepenica. 32-godišnji osnovnoškolski profesor uzeo je čekić i razbio zid da bi u njoj ugledao lutku s porukom koja ledI krv u žilama. U njoj je pisalo da je 1961. izbola prve vlasnike kuće i potom: "Nadam se da spavaš dobro…", piše Daily Mail.

Prijatelji ga nagovaraju da proda kuću

A u njoj je točno pisalo: "Dragi čitatelju/novi vlasniku kuće, hvala što si me oslobodio! Moje ime je Emily. Prvi vlasnici su živjeli u ovoj kući 1961. godine. Nisu mi se sviđali pa su morali otići. Samo su pjevali i bili sretni. To je bilo bolesno. Moj izbor za njihovu smrt je bio izbosti ih pa se nadam da imaš noževe. Nadam se da dobro spavaš".

Iako Lewisu prijatelji govore da proda kuću, oni ni ne pomišlja na to, a svoj prolazak smatra "presmiješnim". Iako na pismu piše 1961. godina agentica za nekretnine rekla mu je da je kuhinja izgrađena tek prije četiri ili pet godina i da mu papir, na kojem je bila poruka, ne izgleda staro.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali