POMAHNITALA ŽENA NAPALA MUŽA NOŽEM: / U mobitelu mu našla fotke s 'mlađom ženom', je li moguće da nije prepoznala - samu sebe?!

Image

Žena je pronašla kompromitirajuće fotke dok je kopala po suprugovom mobitelu, a nije mu ni pružila priliku da objasni odakle mu

27.1.2021.
9:15
Play logo

Meksički mediji raspisali su se o bizarnom slučajnu ljubomorne žene koja je navodno napala supruga nožem nakon što je na njegovom mobitelu pronašla fotografije s mlađom ženom. No, ispostavilo se kako je ta žena zapravo ona, piše Oddity Central.

Susjedi su ih prijavili policiji zbog glasne svađe. Srednjovječna Leonora napala je muža Juana tijekom ljubomorne svađe zbog kompromitirajućih fotki na kojima pozira s mlađom ženom u krevetu. Napadačica je navodno pronašla fotke dok je kopala po suprugovom mobitelu. Nije mu ni pružila priliku da objasni situaciju, već je odmah nasrnula na njega s nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Juanovom iskazu, uspio je izbjeći ozbiljnije ozljede nakon što je saznao zašto ga je supruga napala. Naime, Leonora mu je pokazala fotke s mlađom ženom, da bi naposljetku saznala da je njegova 'ljubavnica' zapravo ona, ali prije nekoliko godina.

Juan je objasnio policiji da je nedavno pronašao neke stare fotke sa suprugom na kojima leže u krevetu. Prebacio ih je na mobitel, ne znajući da će zbog njih gotovo biti ubijen. Fotke su nastale kada su počinjali sa svojom vezom, a Leonora je bila mršavija, našminkana i brinula se o svome izgledu. Očito se toliko promijenila da se nije mogla prepoznati.

Kako pišu meksički mediji, žena je trenutno u pritvoru i čeka svoju presudu za obiteljsko nasilje iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo