OGLAS

SNIMKU PUSTIO NA MREŽE / Policajac uhvatio suprugu u preljubu s bivšim kolegom

Image

Supruga je u međuvremenu podnijela tužbu zbog klevete ispred državnog odvjetništva, ali i završila u bolnici

5.2.2024.
12:00
VOYO logo

Policajac predstavljen u kolumbijskim medijima samo kao Edward, pripadnik takozvanog Sijina, odsjeka zaduženog za pravosudne i kriminalističke istrage, uhvatio je 29. siječnja suprugu Saru u preljubu s kolegom, otkrila je snimka koja je tijekom vikenda postala viralna na Twitteru.

Obiteljska drama iz Cumarala u međuvremenu je dospjela do brojnih tamošnjih portala, koji su u nastavku pojasnili da je Edward ljubavnike zatekao s svom domu a nakon čega su intervenirali pripadnici takozvane nacionalne policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njihovu izvješću, stigli su zbog navoda da je Edward verbalno napao Saru i pritom joj prijetio. "Uniformirani muškarac napravio je video s namjerom da ga postavi na društvene mreže, odnosno s ciljem kako bi djevojci narušio ugled", rečeno je, između ostalog, u tom dokumentu.

"Došao sam kući i zatekao svoju ženu s mojim "malim" prijateljem. Kako divnog prijatelja imam u Sijínu, zar ne? Hvala ti, hvala. Tko puno priča, taj malo radi. Čak je i motocikl ostavio u mojoj kući. Hvala ti, Sara, hvala ti”, kazao je Edward tijekom snimke i zatim upitao preljubnika zašto ne odlazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TA ĆE JE ODLUKA SKUPO KOŠTATI /

Svađu sa suprugom je okrunila tako što se poseksala s dvojicom hokejaša, u pitanju su bili tinejdžeri i to je dobro znala

Image
TA ĆE JE ODLUKA SKUPO KOŠTATI /

Svađu sa suprugom je okrunila tako što se poseksala s dvojicom hokejaša, u pitanju su bili tinejdžeri i to je dobro znala

"A što ti čekaš? Da ja odem, a ti ostaneš sam s njom ili što?", upitao je Edward.

Portal La Republica je u nedjelju naveo da je Sara u međuvremenu podnijela tužbu zbog klevete ispred državnog odvjetništva te pojasnio da se tužba temelji na dokazima dobivenim s Facebooka, gdje je policijski dužnosnik očito podijelio zabilježeni sadržaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin brat tome je dodao da je Sara pretrpjela psihički slom, spomenuo napad panike zbog silnog pritiska kojemu je bila izložena, te otkrio da je njegova sestra hospitaliziran jer je progutala nepoznatu supstanciju u namjeri da si oduzme život.

Također, iznio je i drugu stranu priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je u razgovoru s novinarima kazao da je Sara s Edwardom u prosincu prekinula vezu. "Nije više ništa htjela imati s njim jer je znao biti jako agresivan i opsesivan", ustvrdio je brat i naglasio da je Edward Saru svejedno nastavio progoniti i maltretirati.

Čelnici policije iz Popayána u međuvremenu su pojasnili da Sarin ljubavnik već neko vrijeme više nije aktivni pripadnik Sijina, ali i da su žrtvi preljuba omogućili da dobije svu potrebnu psihološku podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo