ZAMISLITE SAMO KUHAREVU FACU / Par u restoran donio detaljne upute za pripremu hrane pa postao predmet sprdnje: 'Zašto nisu jeli kod kuće?'

Objava je ubrzo postala viralni hit, a komentatori su pisali da su šokirani prohtjevima para

13.10.2021.
19:17
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan par podijelio je mišljenja na društvenim mrežama nakon što su u restoran došli s ispisanim uputama za kuhara oko pripreme hrane, prenosi Daily Mail.

U objavi podijeljenoj u Facebook grupu "Don't F With Your Server" par iz SAD-a, Karen i Alan, napisao je upute za pripremu njihovih hamburgera u šest pomno razrađenih koraka.

U vrlo preciznoj poruci tražili su posebnu pripremu svakog dijela obroka i da se svaki sastojak spremi u posebne kutijice - meso, lepinje, povrće, sir, krumpir i umaci.

"U redu, obično ne objavljujem ništa, ali ovome nisam mogao odoljeti. Danas je bračni par došao sa svojim uputama o pripremi njihove hrane. Totalno Karen potez", napisao je član Facebook grupe koji je podijelio fotografiju.

Objava je ubrzo postala viralni hit, a komentatori su pisali da su šokirani prohtjevima para.

"U mom restoranu bi ih odbili. Ne trošimo posudice za dostavu na gluposti", "Molim? Otiđite u trgovinu i sami kupite sastojke", "Trebao si joj naplatiti duplo za svaku posudicu koju je tražila", "Zašto jednostavno nisu jeli kod kuće?", pisali su.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali