Play ponuda

OVO JE POTPUNI BIZARLUK: / Kad pročitate priču o ovoj curi, odmah ćete se ispričati svojoj što ste je neki dan nazvali ludom

Image
Foto: Shutterstock

Sve osobe uključene u 'otmicu' sada su suočene s optužbama za kršenje restriktivnih mjera donesenih zbog koronavirusa te za zloupotrebu hitnih službi

13.1.2021.
16:19
Shutterstock
Play ponuda

Jedna je mlada Njemica odlučila inscenirati vlastitu otmicu da bi testirala u kolikoj će se mjeri njezin partner angažirati na njezinu spašavanju, pri čemu je pet osoba uvukla u probleme s policijom.

Mladu su ženu kasno u ponedjeljak 'nepoznate' osobe odvukle u automobil na benzinskoj postaji u njemačkome gradu Bautzenu, nakon čega je vozilo krenulo u punoj brzini, izvijestila je lokalna policija. Njezin 22-godišnji mladić odmah je pojurio za automobilom, koji je na kraju zaustavila policija.

"Ono što su policajci tada čuli, definitivno nije svakodnevna priča", rekla je policija.

Ispostavilo se da je otmicu inscenirala sama djevojka koja je željela da joj dečko dokaže svoju ljubav jureći za lažnim otmičarom. Sve osobe uključene u 'otmicu' sada su suočene s optužbama za kršenje restriktivnih mjera donesenih zbog koronavirusa te za zloupotrebu hitnih službi.

Play ponuda
Play ponuda