LJUBAVNA DRAMA / Ovo je liječnica koju je ispred ureda dočekao transparent s optužbom da krade muževe: 'Čestitam ti, razaračice obitelji!'

'Čestitke, doktorice. Velika žderačice oženjenih muškaraca i razaračice obitelji. Želim ti svu sreću ovog svijeta', stajalo je na transparentu

23.11.2021.
13:40
Instagram

Građani paragvajskoga Asuncióna ovih dana svjedoče pravoj ljubavnoj drami. Naime, ravnateljica državnog centra za borbu protiv bjesnoće Lorena Jara Oroa označena je kao kradljivica muževa, a njezina suparnica Maria Liz Sanabria čak je prije nekoliko dana ispred njezina radnog mjesta izvjesila ogromni transparent na koji je napisala:

"Čestitke, doktorice. Velika žderačice oženjenih muškaraca i razaračice obitelji. Želim ti svu sreću ovog svijeta", stajalo je na tom komadu tkanine, no Oroa ne samo da se nije uzrujala, već je zamolila kolege da otrgnu dio transparenta i postave ga na njezin radni stol.

Uz njega je naposljetku radosno i pozirala, i to usred ureda u kojem su joj kolege priredile proslavu povodom njezina rođendana.

Uslijedila je potom i prepiska na društvenim mrežama, u komentarima joj se javio sin muškarca s kojim ljubuje, pa iako joj je napisao da je njihovoj obitelji nanijela golemu bol, Oroa se svejedno nije dala izbaciti iz takta:

"Nemam ja što kriti. Nalazim se u vezi s čovjekom koji je usred procesa rastave. To me ne definira kao gutačicu muškaraca", odvratila mu je.

Očekivano, za slučaj su se zainteresirali i tamošnji mediji, pa je Liz Sanabria portalu Extra kazala da Oroa laže i da je izravni krivac za raspad tog braka.

"Dvadeset godina sam bila u braku, napustio je dom s četvero djece. A sve je započelo u ožujku, kada su postali kolege na poslu. Triput sam ih uhvatila na djelu, dvaput ispred nekih motela", kazala je Sanabria, te naglasila da je i Oroa napustila svoj dom s troje djece.

"U to vrijeme sam bolovala od covida. Nalazila sam se na dnu života, izgubila sam čak sedam kilograma i stradavala od depresije", dodala je na sve to Maria Liz Sanabria, ali svoju suparnicu svejedno nije pokolebala:

"Moja veza s njim započela je nakon što je njihova završila (isto je napisao i on na Facebooku, op.a.). Da, pravno su još uvijek vezani, ali nije tu bilo nikakvog preljuba. Čini se da je njoj to vrlo teško prihvatiti i da u patnji traži nekoga u koga će uperiti prstom", rekla je za portal Extra Oroa.

Pogledajte u nastavku transparent koji ju je dočekao i kako je uz njega pozirala u uredu

---

---

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali