PUTNIK KROZ VRIJEME / Tvrdi da dolazi iz 2027. i ima dramatičnu obavijest: 'Pogledajte snimke, ostao sam jedini čovjek na Zemlji!'

Image

Samoprozvani 'putnik kroz vrijeme iz 2027.' tvrdi da je ostao sam u budućnosti jer je ostatak zemaljske populacije izbrisala katastrofa

28.11.2021.
12:47
TikTok

Čovjek koji tvrdi da je "putnik kroz vrijeme iz 2027. godine" podijelio je videosnimku napuštenog grada kao dokaz da je ostao "posljednja osoba na Zemlji".

Javier je postao pravi hit na TikToku, gdje postavlja snimke kao @unicosobreviviente, što u prijevodu znači "jedini preživjeli", ali naravno da je svojom kontroverznom praksom navukao za vrat i mnoštvo mrzitelja.

Prometno područje postalo 'grad duhova'

On tvrdi da će ostati sam u budućnosti jer je ostatak zemaljske populacije izbrisala katastrofa, a kao dokaz postavio je videozapise španjolskog grada u kojem se nalazi.

No, neki kažu da Javier snima napuštene dijelove ili posjećuje područja u mirno doba dana, pa je ovaj osebujni tiktoker sada objavio snimke prometnog gradskog čvora - koji je sablasno napušten.

U prošlosti, Javier je dijelio snimke tajnog prolaza u napuštenom gradu i isječke iz trgovačkog područja koje je postalo grad duhova - no nedavno ga je jedan pratitelj osporio na društvenim mrežama.

Nešto ovdje 'smrdi', pogledajte video

Tražili su ga da učita isječak s pogledom, što je i učinio, a zatim su ga zamolili da učita isti klip, ali snimljen danju - rekavši da će mu vjerovati tek ako i tada grad bude izgledao prazno.

Tako je Javier i učinio, a na tim snimkama gradske ceste doista izgledaju potpuno prazne - no korisnici TikToka ipak su pronašli "rupu" u njegovoj priči.

"Pogledajte pomno tamne mrlje na raskrižju, možete vidjeti neke pokrete. Čini se da je ovdje nešto uređeno", utvrdio je jedan Javierov pratitelj.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali