PUTNIK KROZ VRIJEME / Tvrdi da dolazi iz 2027. i ima dramatičnu obavijest: 'Pogledajte snimke, ostao sam jedini čovjek na Zemlji!'

Image
Foto: TikTok

Samoprozvani 'putnik kroz vrijeme iz 2027.' tvrdi da je ostao sam u budućnosti jer je ostatak zemaljske populacije izbrisala katastrofa

28.11.2021.
12:47
TikTok
Play logo

Čovjek koji tvrdi da je "putnik kroz vrijeme iz 2027. godine" podijelio je videosnimku napuštenog grada kao dokaz da je ostao "posljednja osoba na Zemlji".

Javier je postao pravi hit na TikToku, gdje postavlja snimke kao @unicosobreviviente, što u prijevodu znači "jedini preživjeli", ali naravno da je svojom kontroverznom praksom navukao za vrat i mnoštvo mrzitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometno područje postalo 'grad duhova'

On tvrdi da će ostati sam u budućnosti jer je ostatak zemaljske populacije izbrisala katastrofa, a kao dokaz postavio je videozapise španjolskog grada u kojem se nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, neki kažu da Javier snima napuštene dijelove ili posjećuje područja u mirno doba dana, pa je ovaj osebujni tiktoker sada objavio snimke prometnog gradskog čvora - koji je sablasno napušten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošlosti, Javier je dijelio snimke tajnog prolaza u napuštenom gradu i isječke iz trgovačkog područja koje je postalo grad duhova - no nedavno ga je jedan pratitelj osporio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto ovdje 'smrdi', pogledajte video

Tražili su ga da učita isječak s pogledom, što je i učinio, a zatim su ga zamolili da učita isti klip, ali snimljen danju - rekavši da će mu vjerovati tek ako i tada grad bude izgledao prazno.

Tako je Javier i učinio, a na tim snimkama gradske ceste doista izgledaju potpuno prazne - no korisnici TikToka ipak su pronašli "rupu" u njegovoj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte pomno tamne mrlje na raskrižju, možete vidjeti neke pokrete. Čini se da je ovdje nešto uređeno", utvrdio je jedan Javierov pratitelj.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo