NE ZNAMO UOPĆE KAKO OBJASNITI OVAJ VIDEO, ALI ZNAMO DA GA MORATE POGLEDATI: / Četiri riječi - hrvatski političari na Dori

Predsjednik Zoran Milanović pjeva pod imenom Zoky, a njegov hit zove se 'Kokaina'

7.2.2021.
17:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na Facebook profilu "Uzavreli poeta" objavljena je video parodija najvećih glazbenih hitova, a glavni akteri su hrvatski političari čija su lica pomoću aplikacije Face Swap umetnuta umjesto originalnih izvođača.

Video je naslovljen "Dora 2021.", a pratitelji su pozvani da glasaju za svoje omiljene izvođače. "Dora je sve bliže... Koga poslati na Eurosong? U komentarima slobodno glasajte za svoje favorite...", istaknuto je u opisu objave. Uradak je u samo u dva sata podijeljen više od 300 puta.

U videu se pojavljuju: hrvatski premijer Andrej Plenković (Andreja - "Anemija"), Vladimir Šeks (Vladi Eks i Pelinkovac bend), Josipa Rimac (Jope i plesna skupina Vjetroelektrane), Davor Božinović (Davorko - "Kad će više ta vakcina"), Milorad Pupovac (Pupina - "Oči boje kestena") i mnogi drugi.

Predsjednik Zoran Milanović pjeva pod imenom Zoky, a njegov hit zove se "Kokaina". Također, bivši predsjednik Stjepan Mesić kao Stipana gostuje u Kovačevićevoj pjesmi "Dobrodošao u klub" koji nastupa pod imenom Dragana Kovačević.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali