Play ponuda

NADAMO SE DA NISTE USRED JELA...: / Htio je nažicati besplatan ručak na najodvratniji način, a onda su pregledali snimke

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Nakon desetominutne svađe, gosti su ostavili 20 funti i pobjegli iz restorana

9.9.2020.
7:19
Screenshot/Facebook
Play ponuda

Jedan mladić iz Engleske žalio se osoblju restorana Jaan's BBQ Kitchen jer je u tanjuru pronašao dlake, no njegov podmukli plan za besplatan obrok brzo je razotkriven.

Naime, nadzorne kamere snimile su ga kako pri kraju objeda stavlja ruku u hlače i 'posipa' vlastite stidne dlake na svoj tanjur i tanjur prijatelja s kojim je ručao.

Kada im je došao račun od 70 funti (585 kuna), ukazali su voditelju restorana na dlake na ostacima kebaba, janjetine i curryja, no on je od početka bio sumnjičav. Provjerio je snimke nadzornih kamera i otkrio da su dečki namjerno kontaminirali obrok.

Uslijedila je desetominutna svađa tijekom koje nitko nije htio popustiti, da bi mladići naposljetku ostavili 20 funti (167 kuna) i pobjegli iz restorana.

"Znali smo da nešto nije u redu jer je restoran čist, a onda smo provjerili snimke na kojima se jasno vidi kako je mladić dva puta stavio ruku u svoje gaće i posuo dlake po hrani. Ovakvo što nije fer prema našim marljivim zaposlenicima", rekao je voditelj za Daily Mail.

Play ponuda
Play ponuda