KRVAVI KONCERT / Članovi ovog benda se na pozornici osakaćuju i razbijaju glave bejzbolskim palicama

shimmer fallback

Dečke iz death metal bendova uglavnom prati glas da su pomalo divlji, ali ono što su ovi specijalci izveli koštalo ih je nastupa.

29.3.2015.
8:22
Play logo

Članovi kontraverznog death metal benda Eat The Turnbuckle burno su reagirali nakon što je organizator otkazao njihov koncert u Glasgowu zbog toga što su se međusobno potukli bejzbolskim palicama omotanim u bodljikavu žicu.

Inače, ovi divlji dečki od prije su poznati po nevjerojatnim akcijama kao što je ribanje vlastite kože ribežom za sir i međusobno udaranje fluorescentnim cijevima za vrijeme nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije im jasno zašto je koncert otkazan

Ipak, metalci su nakon gaže u Edinburghu doživjeli neugodno iznenađenje. Naime, kada su stigli na lokaciju koncerta koji se trebao održati u Glasgowu, saznali su da je koncert otkazan jer ga je policija proglasila visoko rizičnim.

Play logo

Gitarist benda El-Schlak-O komentirao je neočekivani razvoj događaja: 'Mi smo se pojavili kako je bilo ranije dogovoreno, a oni su otkazali koncert. Zaista ne znam zašto se to dogodilo jer na našim nastupima nasilje se događa jedino na pozornici. Ljudi imaju pravo gledati nas ako to žele, a ako to nije slučaj, slobodno mogu okrenuti glave u drugom smjeru'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo